O OVOME ŽENE NAJVIŠE FANTAZIRAJU: Muškarci su zgroženi i tužni

Kao što kaže Trejsi Koks, stručnjak za seksualne odnose, velika je sramota za ženu da prizna o čemu mašta. Evo i zbog čega

  • 6

Žene vole da maštaju. Međutim, fantazije se uglavnom javljaju kad ste nezadovoljne, što ima svoje mane. Kada biste maštale dok ste srećne sa partnerom u vezi, možda bi ona išla drugim tokom.

 

Znate li O KOME mašta tokom seksa s vama?

 

Ovo su njene najčešće seks-fantazije. Što joj ih ne ostvarite?

 

Stenford univerzitet je objavio studiju čiji rezultat je farapantan. Čak 69 odsto razvoda je pokrenuto od strane žena. Da li to govori da su žene hrabrije i odlučnije, ili pak da su osetljivije?

 

Zajedničkim istraživanjem časopisa Women's Health i Men's Health došlo se do podatka da više od 50 odsto žena razmišlja o ostavljanju svog partnera, a većini muškaraca takva misao ni jednom ne padne na pamet tokom cele veze.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Odgovarajući na pitanja svim ovim rezultatima, ekspert za emotivne veze, Laura Dojl objašnjava da ove brojke ne govore o tome da su muškarci srećniji u braku, već da su žene sklonije reagovanju ako su zaista nesrećne.

 

- Žene redovno analiziraju situacije u vezama i efikasno ih razvrstavaju na dobre i loše. Samim tim, one znaju da li veza u kojoj su ima budućnost i da li vredi da ulažu u odnos sa partnerom. Za to vreme, muškarci izdvajaju svaki problem kao pojedinačan i nijedan im nije dovoljno veliki da ne bi nastavili vezu. I pored preživljenog stresa, muškarci će nastaviti da se trude u svojim pokušajima da usreće svoju ženu. To najčešće ne urodi plodom - objašnjava Laura.

 

Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / photostock

Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / photostock

 

Ovi podaci predstavljaju alarm, koji ne smete da ignorišete. U vezi je neophodno da budete iskreni, jasni i direktni u svojim željama, potrebma i namerama, kako fizičkim, tako i emocionalnim. Ovo je jedini način da međusobne probleme rešavate u hodu i da ne vučete "repove" veze za sobom, jer će vas oni kad tad "stići". Ne dozvolite da vam se nagomilaju gluposti, koje će vas asocirati da maštate o slobodi ili čak o drugom muškarcu.

 

Svojom jasnošću ćete muškaracu dati tačnu smernicu njegovog budućeg ponašanja koja će sve rešiti. A vaše maštanje će se svesti samo na vas dvoje i vašu budućnost.

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    16. februar 2016 | 22:35

    Zene su bezobraznije u poslednje vreme i sto im vise popustas sve su gore!

  • momazver

    17. februar 2016 | 08:26

    *Ćud je ženska smiješna rabota. Stotinu će promijeniti vjera da učini što joj srcu drago!*-Njegoš

  • Mc Tavish

    17. februar 2016 | 03:00

    Zbog toga ima ovoliko polovnjaca znaci..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA