Ove stvari SVAKA žena želi da čuje od muškarca!

Ako je želite samo za sebe, onda je pravo vreme da iskoristite nepogrešive komplimente, zbog kojih će se ona osećati fenomenalno, a vi ćete postati ni manje ni više nego njen heroj

  • 2

Mnoge žene, danas, sumnjaju u muške reči, pa komplimente prihvataju gotovo sa gađenjem. Međutim, ako se potrudite da vaše oči zrače iskrenošću, onda slobodno možete da se oslonite na komplimente koji će da je  "pogode direktno u srce". Tada stvarate pedivnu atmosferu u vašoj vezi, u kojoj ćete sigurno i vi uživati.

Izlizanim forama nećete osvojiti nijednu ženu! Ali, postoje novi TRIKOVI

12 tipova devojaka koje traže dečka. Koji ste vi?

Svaku ženu će da oduševi iskreni kompliment muškarca, koji joj se sviđa, piše Elite Daily, a prenosi 24 sata.

One volite da čuju da su posebne, da su prijatno društvo. Kad im saopštite da im je jako važno njihovo mišljenje prosto se "istope".

Žene su izuzetno slabe na muškarce koji pokazuju osećanja i ne skrivaju da su ranjivi. Prava je stvar ako žena oseti da je mažena, pažena i da ima podršku bez obzira na dešavanja.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/photostock Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/photostock

Sledećih pet komplimenata neminovno prolaze kod svake žene.


Istaknite neku njenu specifičnost kao nešto neodoljivo

Posebnosti svake žene možete pronaći i u njenom fizičkom izgledu, kao i u njenom ponašanju. ako joj kažete, recimo: "Nemoj da prestaješ da se smeješ, tvoje rupice na obrazima te čine savršenom", žena će se sigurno raznežiti. Na taj način vi pokazujete koliko pažnje ste sposobni da posvetite sitnicama na njoj, jer baš svaka žena voli da je gledaju pažljivo, a ne površno.

Zamolite ženu da vam iznese svoje mišljenje o nečemu

Pitanje koje svaka normalna žena želi da čuje od muškarca je: "Šta misliš o tome?". Osim što ćete tako da pokažete da smatrate ženu pametnom, pokazaćete i da cenite njeno mišljenje i želite da znate kako ona razmišlja. Žene ovakve muškarce smatraju idealnim potencijalom za kavlitetnu vezu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Recite joj da se u njenom društvu osećate prijatno i opušteno

Žene vole muškarce koji se ne boje da pokažu da su s vremena na vreme ranjivi i otvoreno joj priznaju da s njom mogu da budu ono što stvarno jesu i da mogu lako da se opuste. Osim toga svakoj ženi je drago da čuje da je prijatno društvo.

Hvalite njen miris

Svaka žena voli da zna da prijatno miriše, pa čak i kad se radi o nenim intimnim delovima. Tad ona postaje sigurnija i opuštenija, a za dobru atmosferu u vezi i u krevetu to je baš bitno.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kažite joj da je lepa, privlačna i posebna

Budimo realni, ne postoji čovek na ovoj planeti koji ne voli da čuje da je lep, privlačan i poseban. Žene su izuizetno osetljive na te stvari. Svaka voli da zna da je neodoljiva, posebno kad joj se to kaže pred drugim ljudima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA