Ovo su 4 stvari koje muškarac obožava kod vas, ali vam to neće priznati!

Muškarci su skloni tome da ne pokazuju svoja osećanja javno, pa zato ponekad niste sigurni šta zaista voli kod vas. Ipak, postoje neke stvari na koje su slabi, bez obzira što vam to ne govore

  • 2

Muškarci vas nikada javno neće pohvaliti za neke stvari samo da bi sakrili svoju romantičnu stranu. Međutim, kada ste sami, on će vam pogledima i osmesima pokazati šta je ono što vole kod vas.

Nepopravljivi ste romantik? Evo zašto je to dobro za vas

NIJE TEŠKO USREĆITI ŽENU: Ali, samo ako znate šta radite!

Muškarci su ipak puno romanticniji nego što žele da priznaju. Kada su u pitanju stvari koje vole kod vas, pred prijateljima će uvek da tvrde da su to sise i dupe, ali u stvarnosti oni obožavaju vašu unutrašnjost. Onog trenutka kad ste sami, a najčešće  u spavaćoj sobi, postoji šansa da vam se otvore, ali opet ne očekujte mnogo reči.

Najverovatnije vam to nikad neće priznati, ali ovo su stvari koje će uvek da ih razneže, piše Index.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vaš miris

Ima nešto posebno u načinu na koji mirišete svom dečku, a on će se, hteo to da prizna ili ne, često "navući" upravo na taj vaš miris. Ne radi se ovde o parfemu, već o vašem prirodnom mirisu, koji sami često ni ne osetite. Muškarac će da ga oseti i zapamti, jer je jednostavno očaran njime.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Vaša nemoćnost

Kad je nemoćnost u pitanju, ne radi se o nesamostalnosti ili fizičkoj slabosti, već nemogućnosti da mu odolite. Muškarci obožavaju kad ležite u krevetu i kad primete da ste im se sasvim prepustile u zagrljaj. Tada se osećaju kao vaši zaštitnici, a to je nešto od čega su zavisni.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Vaša emotivnost

Ponekad im prevelika emotivnost ide na živce, pogotovo kad imate izlive emocija u pogrešno vreme, ali generalno, muškarci itekako cene činjenicu da znate da pokažete šta tačno osećate. Njima je to ipak malo teže.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vaša prirodnost

Naravno da će da uzdišu za vama, kao i za drugim ženama iz novina, kada ste u vašem najboljem, našminkanom izdanju, ali većina muškaraca kaže da im je vaše najlepše izdanje ono prirodno, bez puno šminke. Tada znaju da ste pred njima sasvim opuštene, a to im je jako važno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA