Ako želite VEĆI PENIS ne morate na operaciju! Od ove HRANE će postati OGROMAN!

Nova otkrića su pokazala da za povećanje muškog polnog organa više nije neophodna operacija, već da ovaj problem može da se reši i prirodnim putem

  • 16

Muškarci su često opterećeni veličinom svog polnog organa. Zapravo, što im je penis veći, to se oni osećaju bolje, snažnije i samouverernije.

Kako da pravilno izmerite penis... BEZ VARANJA (VIDEO)

U ovim seks-pozama vaš će PENIS biti veći!

Svaki muškarac bi voleo da je njegov penis malo veći, bez obzira na to koliko je obdaren, piše Daily Star.

Studija univerziteta u Kentakiju, koja je obuhvatila čak 14.000 ispitanika, pokazala je da je čak 45% muškaraca nezadovoljno veličinom svog polnog organa. Zbog ovoga se neki muškarci odlučuju na operaciju, koja im vraća samopouzdanje.

Međutim, postoje prirodni lekovi koji mogu da vam omoguće da povećate svoj penis.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pilule na bazi Ginko bilobe

Lišće Ginko bilobe se u kineskoj tradicionalnoj medicini koristi za povećenje memorije. U ovom slučaju, Ginko biloba daluje na povećanje prokrvljenosti penisa, što je jako dobro za muškarce sa lošom cirkulacijom.


Naučnici sa univerziteta u Kaliforniji tvrde da je ginko najefikasnije prirodno sredstvo za pomoć muškarcima koji pate od erektilne disfunkcije prouzrokovane korišćenjem antidepresiva.

Foto: Wikimedia/Jean-Pol GRANDMONT Foto: Wikimedia/Jean-Pol GRANDMONT

Cink

Cink je dobar, jer ubrzava procese zalečenja. U ovom slučaju, cink pomaže u stvaranju većeg broja spermatozoida, povećava nivo testosterona i reguliše funkciju prostate, a interesantno je da se prilikom svake ejakulacije izluči 5mg cinka iz tela.

Jedno istraživanje, koje je objavljeno u naučnom časopisu "Journal of Human Reproductive Sciences", a koje je testirano na miševima, pokazuje da dodavanje cinka organizmu može da poveća veličinu penisa i da odloži ejakulaciju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Krema sa argininom

Ova krema sadrži amino kiselinu arginin, koja širi krvne sudove i odaje osećaj većeg penisa. To se postiže tako što se u krvi oslobađa azot oksid koji širi krvne sudove i omogućava brži dotok krvi do polnog organa.

Foto-ilustracija: SXC.hu Foto-ilustracija: SXC.hu

Lubenica

Lubenica ima određene osobine koje mogu da povećaju penis i da poboljšaju erekciju. Ova namirnica sadrži amino kiselinu citrulin, koja se u bubrezima pretvara u arginin.

Ovo je još sveže i neistraženo otkriće, ali ništa ne može loše da vam se desi ako jedete lubenicu.

Foto: Profimedia/FoodCollection Foto: Profimedia/FoodCollection

Međutim, renomirani plastični hirurg, dr Dejvid Alesi, kaže da ovi prirodni putevi povećanja penisa nisu uvek efikasni. On kaže da nije dokazano da pilule od ginko bilobe i različite kreme povećavaju muški polni organ, već da je kozmetička industrija iskoristila saznanje da mnogi muškarci žele da operišu penis i ponudila im alternativno rešenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    28. mart 2016 | 15:12

    Da raste od lubenice, ovaj moj bi se vukao po zemlji :D

  • Kenan

    6. septembar 2017 | 22:48

    Nema to veze,toje stvar genetike... Ja imam 21 godinu a meni je 35,4 cm

  • coksa

    13. avgust 2017 | 16:50

    pa sta ja imama 13 godina i imam 17 cm sve je to stvar genetike ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA