Kako OTKAČITI 100% ZALJUBLJENU devojku?

Tražio je savet na internetu, a onda je usledila gomila osuda i poneka podrška. Evo šta je ovaj mladić na kraju uradio i šta se desilo njegovoj devojci

  • 0

U mnogim vezama je česta pojava da je jedan partner mnogo više zaljubljen u drugog i onda nastaju problemi. Svi možete da dođete u situaciju da vas partner voli toliko da vam ponekad bude žao što ne možete da mu uzvratite. Ipak, važno je da budete svesni svojih pravih emocija prema drugoj strani i da ne dozvolite da vam se veza zasniva na sažaljenju.

 Sedam ljubavnih problema koje današnji klinci NIKAD neće imati!

Sedam najčešćih razloga zbog kojih pucaju veze i brakovi

Veze drmaju različite turbulencije, a kada imate volju, onda je sve rešivo i prevazićićete svaki problem.

Međutim, može da se desi da nemate dovoljno jaka osećanja prema partneru i da želite da prekinete vašu vezu. Ako je suprotna strana jako zaljubljena, onda je to veoma teško.

Jedan mladić je podelio na internet forumu svoja osećanja, jer nije bio siguran koje je najbolje rešenje za njegov ljubavni problem. Postavio je pitanje: "Kako ostaviti 100% zaljubljenu devojku?" i obrazložio svoju sitauciju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Ne znam šta da radim. Ja želim da izađem iz veze, ali se bojim šta bi ona mogla da uradi, jer mi se čini da je već isplanirala ceo svoj život sa mnom. Zajedno smo 9 meseci i sad je pravo vreme da istupim. Kako da joj kažem, šta da radim + HELP! - napisao je na forumu.


Ovo su neki od komentara i saveta koje je dobio.

- Stvarno si ... neverovatan!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Ma šta da ti kažemo, ma šta da ti predložimo, činjenica je da će na kraju ta devojka da bude povređena, kako god okreneš.

- Nemoj da je ostaviš. Druži se po potrebi sa svim cicama koje su zaljubljene u tebe. Videćeš kasnije zašto je to dobro...

- Iskreno joj reci kako stvari stoje, i to što pre!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Ne brini, neće umreti od toga...Samo joj to reci kao iskren i dobar prijatelj. Shvatiće....veruj mi!

- Nežno, ali odlučno, bez prenemaganja i laganja, što pre to bolje. Ne čekaj.

- E, a kako je njoj uopšte palo na pamet da planira zivot sa tobom ako ti nisi zagrejan? Treba da budes potpuno iskren sada, kao sto je trebalo da budeš potpuno iskren u pogledu svojih emocija i očekivanja od veze sa njom od početka do kraja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Ne može se nikad ništa planirati u jednoj vezi. Ulazimo u neku vezu jer osetimo da nas taj neko privlači, a onda dođe ljubav, ili ne dođe, ili je došla, pa ugasila se....Nije lepo da ostaneš sa njom iz sažaljenja....a kako je ona došla do toga da planira mnogo toga sa tobom,...pa, poznato je da se kod zaljubljenih mašta mnogo, mnogo razbuktava.

Posle svih ovih komentara, mladić je odlučio da bude iskren i kada se sve završilo podelio je ishod sa svojim savetnicima na forumu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Vidim da su razmišljanja raznolika, ali većinom racionalna. Devojka je u svakom slučaju vredna truda, i kada je došao trenutak da pokrenem priču oko raskida, verujte da mi nije bilo lako. Naravno, kao što su neki od vas i predvideli, ona se našla jako povređenom, ali kada se malo smirila, rekla mi je da je podsvesno ipak očekivala tako nešto s obzirom na moje ponašanje u poslednje vreme. Ona je, inače, jako dobra devojka i mi smo se super slagali, ja sam čak u jednom trenutku pomislio da ćemo ostati zajedno, ali posle nekog vremena me je taj osećaj napustio. Nju očigledno nije. U svakom slučaju, posle tog srceparajućeg rastanka, u kome sam se mnogo trudio da ne pustim suzu, iako je ona plakala, ipak smo odlučili da smo previše dobri prijatelji da bi prekinuli svaki dalji kontakt! -

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA