Muškarci isprobali kako je to imati menstruaciju (VIDEO)

Muškarci misle da su žene nepodnošljive kad imaju menstruaciju, a evo kakvi su oni kad im se dešava to isto

  • 3

"Krvarim", povikao je je jedan od mladića. Njegov kolega u ovom eksperimentu nije bio toliko uzbuđen. Njemu je veštačka krv koja je trebalo da simbolizira onu menstrualnu, probila bokserice i trenerku, pa nije bio baš srećan.

ONE NON-STOP KRVARE: Ispovesti žena kojima je menstruacija uništila život!

Da, to se ženama stalno događa.

Počeo je da im smeta vlažni uložak. Stalno su imali potrebu da trče u toalet kako bi ga zamenili, a totalno su poludeli kada su im rekli da će eksperiment trajati najmanje tri dana. Menstruacija traje najmanje pet, piše Net.hr.

- Upravo sam imao izliv i osećam se odvratno. Sada moram ostatak dana da provedem ovakav. Samo želim da budem kod kuće, sklupčan i gledam crtaće - požalio se muškarac. Da, muškarac je izgovorio te reči.

Printskrin: YouTube/BuzzFeedYellow Printskrin: YouTube/BuzzFeedYellow

- Upravo se nalazim na poslu i jedina mi je želja da ne moram da menjam donji veš do kraja dana - požalio se jedan od eksperimentalnih kunića.

Ta mu se želja nije ostvarila, jer je tog dana prokrvario gaće još tri puta. Svi su muškarci jednoglasno prihvatili da je menstruacija neprijatno iskustvo, bez obzira što nisu imali PMS, bolove koji su često prate menstruaciju, hormone koji im menjaju raspoloženje...

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA