ISPOVEST PREVARENOG PRELJUBNIKA: Bio sam joj devet godina ljubavnik, a onda je našla novog dečka

Više se nikad nije čuo s Lorin. Umesto toga, tri godine posle raskida, odlučio je svoju priču da podeli s drugima

  • 13

Maks Vuldridž, pedesetgodišnji novinar i bloger, odlučio je da na Daily Mailu s čitaocima podeli svoju ljubavnu priču i tako da sruši mitove o ljubavnicama.

Naime, putem medija, ali i filmova, knjiga i pesama, uglavnom slušamo o ljubavnicama, o ženama koje su nesrećne u vezama s oženjenim muškarcima koji im obećavaju brda i doline da bi ih na kraju razočarali.

Ovo je potpuno drugačija priča. Vuldridž se zaljubio u udatu ženu i bili su u vezi devet godina. Od prvog trenutka kad su se sreli na jednoj zabavi u Londonu, među njima su sevnule varnice, zasmejavali su jedno drugo i otkrili zajedničke interese. Kako je napisao, nema običaj da gleda ženama domali prst, pa tako ni taj prvi put nije gledao nosi li lepotica koja ga je očarala prsten na ruci.

OSVETA PREVARENE ŽENE: Nasrnula na dečkovu ljubavnicu, ova krenula da je udara AUTOM (VIDEO)

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Lorin mu se javila i predložila mu da joj skuva večeru u svom stanu. Našli su se na piću i tad je već bio svestan da je udata, ali nije hteo da se petlja, posebno zato što je bila majka osmogodišnjeg Džejka. Međutim, na trećem sastanku ni jedno ni drugo nisu mogli da odole.

Upuštanje u aferu

- Veza je vrlo brzo postala fizička. Osećali smo se posebno, a ja sam imao osećaj kao da sam je čekao celi svoj život. Obožavao sam njen sramežljivi osmeh kad bih joj dao kompliment, obožavao sam kako je mirisala i kako je izgledala kad bi se iz ozbiljne žene transformisala u zaigranu devojčicu. Uživao sam kad bi mi zaspala na grudima - napisao je Maks.

Ljubavnica 300 puta telefonom uznemiravala ženu svog partnera - USRED SRBIJE!


Sastajali su se otprilike jednom nedeljno, kad god je bila u Londonu. Lorin je inače radila od kuće istraživanja za TV producente, a nalazili su se pošto bi joj se završili sastanci. Imala je stan koji su joj roditelji kupili pre nego što se udala i koji je zadržala.

Govorila mu je da više ne može da podnese da bude u istoj prostoriji s njim, a zbog toga se on osećao istovremeno posebno i krivo.

Foto-ilustracija: Foter/ClickFlashPhotos Foto-ilustracija: Foter/ClickFlashPhotos

- Bilo je trenutaka, dok sam je gledao s čašom vina u ruci ili kad bismo se probudili zajedno, kad sam mislio da sam najsrećniji čovek na svetu. Trenuci koje smo provodili zajedno činili su se jedini ispravni. Tako da bih ponekad zaboravio da je udata - rekao je Vuldridž.

Ljubavnica mu je banula na venčanje, a onda se desio ovaj haos (VIDEO)

Prsten i uzaludna obećanja

Ipak, s vremenom je sve češće osećao tu činjenicu. Prsten ga je neprestano podsećao da se vraća kući drugom muškarcu. Uskoro više nije mogao da je nazove ili joj pošalje poruku kad god je hteo. Sastanke su planirali nedeljama unapred.

U jednom ju je trenutku pitao spava li još uvek s mužem.

- Šališ se? Pa ja sam udata žena. Oženjeni ljudi ne spavaju zajedno - odgovorila je. Bilo mu je drago, ali hteo je da izađe s njom u javnost, da upozna roditelje, prijatelje, njenog sina.

MONIKA LEVINSKI, LJUBAVNICA BILA KLINTONA danas izgleda neprepoznatljivo! (FOTO)

Kako su meseci prolazili, Maks je dobio rezervni ključ od njenog stana i dozvolila mu je da ostavi rezervnu majicu onde. Ponekad mu se činilo kao da želi da joj muž sazna, a ponekad je bila oprezna do krajnjih granica. Pitanje razvoda nikad nije postavljao jer se bojao da će je izgubiti, a ona je svaku rođendansku čestitku završavala rečima "čekaj me", a božićnu pitanjem:

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Može li ovo biti poslednja godina koju ćemo provesti odvojeno?

Maks je puno putovao, jer se bavio putopisima.

- Možda sam nesvesno zbog toga i pristao na vezu s udatom ženom jer se uklapala u moj haotični životni stil. Ali, bio sam spreman na kompromise. Bio sam spreman da čekam da joj sin završi školu, ako je to htela. Bio sam spreman na to da nemam vlastitu decu, ako je to značilo biti s njom. Mislio sam puno puta koliko li se žena našlo u ovoj situaciji kada su čekale polu-partnere da ostave svoje supruge.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kao ljubavnik imate ovo najbolje od braka - smeh, zabavu, seks. Međutim, falilo mi je emocionalne bliskosti, onog divnog osećaja gubljenja vremena s nekim i osećaja sigurnosti. Zapravo sam znao da zaslužujem više, ali sam se bojao da takvu hemiju neću naći ni sa kim drugim.

Žena uhvatila muža sa ljubavnicom i BUKVALNO IH IZMLATILA (VIDEO)

Uprkos tome što je za to vreme upoznavao žene koje su pokazivale interes, slobodne, koje su se i njemu svidele, ostao je veran Lorin. Koliko god da ju je voleo, bio je u iskušenju da prekine vezu.

Neizbežan kraj

I onda, jednog letnjeg dana posle devet godina stigla mu je poruka od Lorin:

- Maks, imamo divnu hemiju, ali meni treba više od onoga što ti možeš da mi pružiš.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Savetovala mu je da nađe nekog mlađeg i ima svoju decu. Bio je u potpunom šoku, a najviše ga je šokirala zadnja rečenica - našla je nekog drugog.

PREVARIO JE DEČKO: A onda je shvatila da uništava POGREŠNA kola (VIDEO)

Više se nikad nije čuo s Lorin. Umesto toga, tri godine posle raskida, odlučio je svoju priču da podeli s drugima. Piše i knjigu o njihovoj vezi i kako se emocionalno oporavio od svega. Ponovo izlazi, a samom sebi je obećao da u sledećoj vezi želi nedelje i ponedeljke bez skrivanja i sve one dosadne trenutke koje parovi uzimaju zdravo za gotovo.

- Dva meseca pošto je Lorin prekinula vezu, pronašao sam mejl njenog muža i poslao mu poruku pitavši ga je li to stvarno on. Iznenadio me i odgovorio. Tad sam mu sve rekao. Više mi nikad nije odgovorio - završava Vuldridž.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    17. maj 2016 | 21:22

    Koji kreten ako je ovo istina! Bas si frajer sto si ispricao sve njenom muzu. Cemu to?? Ostavila te jer je devet godina cekala da ti pokrenes i preduzmes nesto. I nije nasla drugog,to je samo da je ne bi trazio vise...

  • Sandra

    18. maj 2016 | 00:56

    Da si vise bio musko,danas ne bi pisao knjigu...Mozda je i htela da se ostvaris kao pisac,prepoznala je u tebi taj talenat...Sad pozovi njenog muza na promociju. Tuzibabo! :-(

  • Betmen

    17. maj 2016 | 22:15

    50 godina bajo. I cekas sledecu vezu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA