≫ 

Naterala sam muža da imamo SEKS svaki dan, svih 365 dana u godini! Evo kako nam je bilo (FOTO)

Svaki muškarac voli što više seksualnih aktivnosti, ali svaki dan? Ovom mučeniku sigurno nije bilo lako sa ovakvom ženom

  • 18

Seks nije samo najbolja aktivnost u kojoj se uživa, već je odličan i za psihičko i za fizičko zdravlje. Ova priča dokazuje da veoma pomaže u vraćanju samopouzdanja.

Rodila je TROJE DECE za 12 meseci i mislila da NIKAD VIŠE neće biti SEKSI! A pogledajte je sad (FOTO 18+)

Nemate redovan seks? Evo zašto je to OPASNO! (VIDEO)

Britani Gibons, britanska blogerka i majka troje dece, pre tri godine je odlučila da se upusti u neobičan eksperiment. Misija je bila da ima seks svaki dan bar jednom i da proveri kako će to da utiče na njen brak i život.

Svoje iskustvo je podelila u kolumni na portalu Good Houskeeping, a preneo je Index.

Brittani se za ovaj potez odlučila nakon što je rodila treće dete i pogledala se u ogledalo u kojem više nije prepoznavala sebe. Ugojila se i, prema njenim rečima, više je ličila na svoju mamu nego na sebe. Nije se osećala dobro u vlastitoj koži i više nije želela da bude gola pred suprugom.

A photo posted by Brittany Gibbons on

- Očajnički sam želela to da promenim - rekla je Britani i odlučila se na svakodnevne odnose s mužem uz uslov da se ne preskoči apsolutno nijedan dan u godini, iako oboje imaju gomilu obaveza i troje dece.


A photo posted by Brittany Gibbons on

Britani je otkrila da je prvih par meseci s mužem imala seksualne odnose u potkošulji, koja je sakrivala njen stomak i grudi. Pored toga, zamolila bi supruga da iziđe iz sobe i da je ne gleda dok se presvlači.

- Kasnije sam počela da se oslobađam i polako ponovo da prihvatam svoje telo onakvo kakvo jeste - napisala je i rekla da je svakodnevni seks iz dana u dan bio sve bolji, a njihov odnos u krevetu i van njega sve kvalitetniji.

A photo posted by Brittany Gibbons on

Blogerka kaže kako je eksperiment potpuno promenio njihov brak i njen život, iako posle godinu dana seks nisu upražnjavali baš svaki dan. Britani danas toliko voli svoje telo da svakodnevno objavljuje fotke na Instagramu na kojima pozira samouverena i srećna.

A photo posted by Brittany Gibbons on

Pogledajte šta žene u Srbiji zadovoljava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA