NAJVEĆI BLAMOVI U SEKSU: Stvari koje vam niko nikada neće ispričati, a desile su se i to više puta

Kad se partneri dobro upoznaju, teško da će se dogoditi neka neprijatnost, ali na početku se u seksu obično dešava svašta

  • 8

Tokom seksa događaju se razne neprijatne situacije, koje ne zaobilaze čak ni najbolje ljubavnike, i zbog kojih se jako često postidimo. Međutim, svima kojima se ovo barem jednom u životu desilo, možemo reći samo da nastave da uživaju i isključe mozak, jer su to potpuno normalne pojave.

Ove stvari se dešavaju ženama za vreme seksa, a muškarci nemaju pojma za to!

Evo zašto neke od vas boli tokom seksa!

Donosimo vam 5 najneugodnijih situacija koje se mogu dogoditi kada je atmosfera najvrelija. Evo i koje su:

Ups! Kakav je to zvuk?

Vaginalni vetrovi nisu nikakva novost. Međutim svaki put kada ih čujete tokom ili nakon seksa imate potrebu  da se pravdate se ili vas čak bude sramota, ali morate znati kako je reč o normalnoj pojavi koja se događa svima, piše Depo

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Mokra mrlja ?! Nisam ja!

Mrlja na krevetu između partnera izazvana je ejakulatom. On može biti njegov, ali često je je vaš. Ženski ejakulat zapravo je vaginalna sluz. Ona je tokom perioda ovulacije (10. do 15. dana od prvog dana menstruacije) vrlo gusta i lepljiva pa teško da može da iscuri. Nakon ovulacije ona postaje retka i tokom odnosa često završi na čaršavu.

Zašto me boli glava?

Ne govorimo o glavobolji već o nezgodnim udarcima u glavu tokom seksa. U žaru strasti često se desi da udarite glavom o zid ili o stranu kreveta, što u trenu može ohladiti situaciju.


Kako ono ide ova poza? Ok ... a ne tako?

Sveža veza, osim strasti, sa sobom donosi i male nesigurnosti. Kada se partneri još uvek dobro ne poznaju promena poze može biti šljampava. Šta tačno treba da uradim? Šta on to eksperimentiše? Kako je rekao da ide ova poza? Neusklađenost i nepoznavanje partnera ponekad može izazvati neprijatnost.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ma je li moguće da mi se baš sada piški?

Vrlo česta pojava tokom seksa, a jača i neugodnija verzija je kada vam u žaru emocija i strasti malo "pobegne". Ali znajte da je reč o normalnoj pojavi. Pritisak na bešiku može izazvati nekontrolisano uriniranje i snažnu potrebu za mokrenjem.

Kada je reč o seksu pogledajte i šta Srpkinje najviše kupuju u seksi šopovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    19. septembar 2016 | 15:35

    Moras nekog da poznajes vise nego sebe da bi sex bio perfektan....moj muz I ja smo 28 god.u braku I slobodno mogu reci da nam je sex mnogo bolji sada nego na pocetku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA