≫ 

MAŠTA RADI SVAŠTA: 12 žena priznalo najčudniji način na koji su svršile

- Koristila sam veliku šargarepu, ali sam prestala, jer me je bilo strah da će mi zapeti - poverava se Džejmi

  • 28

Ponekad je u vazduhu ili među nogama tolika napetost da se jednostavno ne pita za sredstvo, a hrabre žene iz ovog teksta podelile su svoje priče na internetu i priznale koji je najčudniji način na koji su doživele orgazam.

UHVATIO IH JE DOK SU VRIŠTALE: Fotkao je žene u trenutku orgazma, evo šta je snimio (FOTO)

1. Kejla, 23

Pre nego što sam nabavila dildo, uvek sam koristila krastavac.

2. Polin, 26

Uvek sam koristila električnu četkicu za zube. Osećaj je bio odličan, dok nisam pokušala da je koristim pod vodom, to je bila glupa ideja.

3. Karolina, 24

Koristila sam tuš, ta me stvar nikad nije izneverila ili ostavila samu kad mi je bilo najpotrebnije.

4. Mišel, 26

To je ludo i zapravo ne mogu da verujem da pričam nekome, ali ja sam koristila fen za kosu. Koristila sam hladan vazduh i moram vam priznati da mi je sav taj sveži vazduh jako prijao.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

5. Džejmi, 27

Koristila sam veliku šargarepu, ali sam prestala, jer me je bilo strah da će mi zapeti.

6. Lorin, 30

Koristila sam dršku metle dok sam bila mlada. Sada mi se čini da je to bila najgluplja moguća stvar, ali tada je osećaj bio predivan.


7. Mikaela, 27

Fote-ilustracija: Foter/Donovan Govan Fote-ilustracija: Foter/Donovan Govan

Svojevremeno sam gurala svašta u sebe, ali verovatno najdraža stvar uz koju sam svršila je hladna kašika. Jela sam sladoled i osetila potrebu pa je jedna stvar vodila drugoj…

8. Rejčel, 21

Najčudnija stvar verovatno je bila flomaster. Učila sam za ispite i bila pod velikim stresom, pa sam mislila da će mi orgazam pomoći da se koncentrišem. Imao je sasvim suprotan učinak…

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

9. Nikol, 22

Koristila sam električni masažer iz prodavnice s tehnikom. Danas sam sigurna da ga gotovo sve žene koriste kao vibrator, ali tada sam se osećala jako nevaljalo.

10. Keli, 29

Verovatno najčudnija stvar koju sam koristila bila je neoguljena banana. Baš sam bila usred pravljenja frapea i sinulo mi je da želim da isprobam bananu u sebi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

11. Hilari, 25

Kad sam bila mlađa, roditelji su mi kupili plastičnu lutku. Iskoristila sam njenu ruku kako bih se zadovoljila kad mi je bilo 17 godina i to mi se činilo kao ultimativni potez osvete.

12. Erika, 32

Koristila sam dečkov jastuk. Zvuči čudno, ali obožavam kako njegov jastuk miriše, pa ga svako malo koristim kako bih se zadovoljila. Verovatno zato što je to bio prvi način na koji sam naučila da masturbiram, jašući jastuk. To u kombinaciji s dečkovim mirisom i osećaj je stvarno super.

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    16. septembar 2016 | 17:19

    Ovo mi je bilo najjače. Glupo ali istinito. Dečko mi je radio oral nakon što je ledom ohladio jezik. Probajte, nezamenjivo!!!

  • Ja

    16. septembar 2016 | 14:28

    Žensko sam al ovolike gluposti nikad nisam čula! Drage dame,najefikasnije za vas je da nađete dečka e to vam je najpametnije.

  • Milo

    16. septembar 2016 | 09:27

    E moje dame,danas treba svaka da ima set vibratora...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA