Ne bi vam na pamet palo da VAŠ MUŠKARAC u krevetu želi BAŠ OVU STVAR!

Ne, nije u pitanju ni oralni seks, ni analni seks, pa čak ni seks-trojka. Da bi bio srećan, vaš dragi zapravo od vas očekuje nešto sasvim drugo

  • 0

Iako se na rečima prave važni, muškarci su na delu zapravo jednostavna bića, kojima ne treba mnogo da bi bili zadovoljni. Isto tako stvari stoje i sa seksom.

Nikad ne biste rekli da ova užasna osobina pali muškarce, ali tako je!

Evo šta boja očiju govori o muškarcu

Evo šta muškarci žele, a ne govore o tome:

Žele da vas gledaju, golu

Ostavite upaljena svetla. Možda vam se čini da je ekspozicija strašna i verovatno biste se radije skrivali u senci ili mraku jer možda nemate dovoljno samopouzdanja kad je vaš izgled u pitanju. Ali, znajte da muškarac partnerku voli da gleda potpuno golu. Voli da je gleda u oči tokom seksa i voli da uživa u ženskom telu. Ako vas brinu vaše mane i nesavršenosti skrivaćete svoje telo što negativno utiče na intimnost. Naučite da volite i pokazujete svoje telo u spavaćoj sobi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Iskrena uputstva i povratnu informaciju

Možda se brinete da bi mogao da pomisli da ga kritikujete, ali važan je i način na koji nešto kažete. Umesto da ističete ono što vam se ne sviđa ili ono što vas ne pali, jasno mu dajte do znanja šta volite i šta vas uzbuđuje. Muškarci vole da dobiju uputstva od partnerke, a isto tako vole da dobiju i povratnu informaciju. Dajte mu do znanja i kad radi nešto što vam se sviđa, u tome je sva filozofija. Davanje uputstava i povratnih informacija je nešto najbolje što žena može da uradi za svog partnera kad je seks u pitanju. Nemojte se ustručavati. To je za vaše i njegovo dobro.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Njegov orgazam ne treba da bude najvažnija stvar

Mnoge žene misle da je muškarcima najveće zadovoljstvo u seksu postizanje orgazma. Nije! Dve su stvari koje muškarcima pružaju veliko zadovoljstvo u seksu. Prva je kad mu partnerka da priliku da uživa u njenoj lepoti i druga kad mu pomogne da nauči kako da je zadovolji. Osim toga, muškarci vole i predigru i uživaju u njoj. Veliki deo muškog zadovoljstva je u tome da zadovolji partnerku i da je učini srećnom, jer se zbog toga oseća talentovano i uspešno. Naravno da ima trenutaka kad i muškarac i žena žele brz i “prljav” seks, ali sve to zajedno je deo kvalitetnog seksualnog života.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA