10 stvari koje bi svaka devojka trebalo da zna

Evo kako stvari izgledaju iz muškog ugla...

  • 1

To što smo vas pozvali, ne znači da vas muvamo – Mnogi muškarci se pitaju kako uopšte može da vam padne na pamet ideja da jedan telefonski razgovor automatski podrazumeva da on želi da vas svrsta u kategoriju svoje devojke. Što se ne biste zapitale da li on za početak ne želi samo da se druži s vama?

Istina je da ste mnogo lepše bez šminke – Malkice podloge i maskara su okej. No, nimalo nam niste privlačne sa svim tim slojevima i ratničkim bojama na licu.

Ne podnosimo kikotanje – Ako ste već uspele da nagovorite dečka da vam se pridruži u izlasku u provod koji ste isplanirale sa prijateljicama, izbegavajte ciku, vrisku, afektiranje i histeričan smeh. Većina muškaraca smatra da je takvo ponašanje isuviše detinjasto.

Devojke koje ogovaraju, došaptavaju se i razmenjuju tajne signale deluju krajnje plitko – Ovakvo ponašanje možda je i moglo da bude simpatično u učionici. U kafiću, deset godina nakon što ste završili osnovnu školu, podrazumeva da je vaša zrelost na nivou amebe.

Momci se jednako brinu o utisku koji ostavljaju na vas – Recite svom dečku da mu nova frizura baš dobro stoji ili da smatrate da je došao trenutak da baci svoju omiljenu majicu u đubre. Muškarcima je važno da znaju šta mislite o njihovoj kosi, kvalitetu kože, debljini i imidžu.

PMS nije izgovor koji vam dozvoljava da budete zle – Da, muškarci itekako kapiraju da će njihove izabranice svakog meseca par dana biti nervoznije nego inače, ali to nije razlog da baš sve vreme tokom tog perioda budete nepodnošljive.

Dosadni su nam razgovori na temu vaše zadnjice – Poznata je činjenica da nijedan muškarac kojem je stalo da sačuva vezu, svojoj devojci neće reći da je debela. Dakle, nema poente nikakve poente da s nama pokušavate da pričate o tome šta je pokazala vaga i da nas ubeđujete kako svi dokazi vode ka tome da su vam potrebne za  broj veće farmerke.


Preuska i prenapadna garderoba govori mu da ste očajne – Koliko god da ste u perfektnoj fizičkoj formi, ako u javnosti razotkrivate preveliki procenat svoje kože, nijedan dečko vas neće shvatiti ozbiljno.

Većina muškaraca traži onu pravu – Nije istina da je potraga za princem na belom konju ekskluzivno ženska stvar. Dobar deo  mladića bi takođe voleo da pronađe svoju gospođicu Savršenu. Znajući to, slobodno se upustite u ljubavnu igru.

Ako vam se sviđa, pokažite mu to – Ne upadajte u zamku pretvaranja da ga ignorišete, jer se vrlo lako može desiti da na sastanak pozove neku drugu. Ukoliko vam pokazuje da je zainteresovan za vas, a ni vi niste imune na njega, nema ama baš nikakvog razloga za odugovlačenje. Posle može da bude kasno.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA