Stvari koje svaka žena mora da zna pre prvog seksa sa drugom ženom

Iako eksperimentisanje sa osobama istog pola više nije toliki tabu, potrebno je da znate nekoliko veoma važnih stvari pre vašeg prvog seksualnog iskustva sa drugom ženom

  • 14

Spremili smo 6 saveta koji će vam omogućiti da se prepustite potpuno bezbednom uživanju u seksu sa istim polom.

IZ MUŠKOG UGLA: Evo kako oni razlikuju dobar od lošeg seksa

Žene, ovo NIKADA nemojte da radite ako želite VRHUNSKI SEKS!

1. Zaštitite se

Ne, ne morate da se brinete da ćete zatrudneti, ali samo zato što spavate sa devojkom to ne znači da ste imune na seksualno prenosive bolesti. Zato je veoma važno da koristite barijerna kontraceptivna sredstva poput dijafragme prilikom oralnog seksa.

Dijafragma vas štiti od virusnih infekcija kao što su HIV ili herpes, ali i bakterijskih i parazitskih kao što su klamidija i sifilis.

2. Počnite od njene kože

Koža je veoma osetljiv i senzualan organ koji će vam pomoći da uzbudite devojku predigrom znatno bolje nego da direktno krenete ka onim očiglednim erogenim zonama u muškom stilu.

Stavite svoje dlanove na njeno lice dok je ljubite, a potom počnite da ih lagano spuštate niz njeno telo. Obratite pažnju i na njene uzdahe ili zvukove uzbuđenja i potom zapamtite šta ste joj u tom trenutku radile kako biste tom području kasnije posvetile više pažnje.

3. Saznaj šta voli

Oralni seks samo je jedan element u vašem seksualnom arsenalu. Devojke koje imaju seks sa drugim devojkama to mogu da imaju na brojne načine - poput trljanja klitorisa (prstima ili igračkama), bradavica i igre grudima, blagim pljeskanjem i erotskom masažom.


Započnite akciju tako što ćete joj raditi stvari u kojima vi uživate i pratiti njene reakcije. Veoma je važno da obratite pažnju i na seksualne igračke koje voli jer to može da ukaže na stvari koje voli u krevetu.

Recimo, ako voli zakrivljene igračke za stimulaciju njene G-tačke, to bi mogao da bude signal da voli penetraciju, tok mala igračka koja se koristi uz klitoris može da bude jasan signal da uživa u predigri.

4. Dozvolite joj da kontroliše neke vaše pokrete

Iako je klitoris jedna od ključnih stvari kada je ženski orgazam u pitanju, on nije dugme za paljenje i gašenje uzbuđenja. Mnogi klitorisi mogu toliko osetljivi da ako ih dodirnete previše jako, previše rano, možete da dovedete do ozbiljne iritacije.

Zato je najbolje da predigru počnete laganim dodirima i pitate je da li želi više, brže ili jače da je dodirujete.

Dozvolite joj da vam prvih par puta ona daje jasna uputstva kako biste pronašle pravi put do njenog zadovoljstva.

5. Isprobajte potez za G-tačku

Seks možete da imate i bez penetracije, ali veliki broj devojaka perferira prste ili neku igračku unutar vagine - u tom slučaju možete da malo iskrivite prste za malo G-tačka akcije.

Ipak, nije kod svake devojke G-tačka erotski osetljiva, ali istraživanje njene vagine sa fokusom na prednji zid može razbuditi njenu uspavanu tačku.

Iskrivite prste prema njenom pupku i dodajte malo lubrikanta da možete da tu tačku milujete čvrsto ali uz dovoljno vlažnost kako bi njen užitak bio veći.

6. Brinite se o vašim seksualnim igračkama

Kao što ste možda pogodili, razmenjivanje seksualnih igračaka može da dovede i do razmenjivanja seksualno prenosivih bolesti, kao i do promene pH balansa u vagini i razvijanja raznih infekcija. Uvek dobro očistite svoje seksualne igračke pre nego što ih podelite sa partnerom i preko njih stavite nov kondom (jedan za vas i jedan za nju) za dodatnu zaštitu.

Sada vam jedino ostaje da se prepustite uživanju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CM

    16. decembar 2016 | 20:51

    Privlačite nam lukavo nevrednosti novog svetskog poretka ?

  • Veverica

    17. decembar 2016 | 08:28

    Dijafragma ne štiti ni od kakvih bolesti, isključivo je kontraceptivno sredstvo. Kakve gluposti...

  • Zanosna

    16. decembar 2016 | 22:16

    Sa zenom nikad??Bez muskarca nema udarca i cari sexa...m

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA