IMAM PENIS OD 24 cm I UOPŠTE MI NIJE ONAKO KAO ŠTO MISLITE: Kada devojke vide moje čudovište, počinje pravi haos!

- Grozno je gledati žene koje se grče od bolova zbog mog penisa - rekao je Slavonac

  • 57

Slavonac se još od srednje škole borio s veličinom svog penisa, nijednoj devojci nije mogao biti prvi. Svaki put bi se to pretvorilo u odustajanje, a nije da nije pokušavao.

Šta Srpkinje govore tokom seksa? Sproveli smo anonimnu anketu, a one su bile brutalno iskrene

- Neopisivo mi idu na živce one reklame po internetu tipa: "Povećajte penis za 5 centimetara za dve nedelje". Ne zato što znam da su to čiste prevare nego zato što se svaki put setim da postoje ljudi na svetu koji imaju suprotan problem. Da imaju nekoliko centimetara viška - rekao je Slavonac za 24sata.hr.

- Primetio sam da su moje devojke pri prvom susretu s njim imale pozitivne prve reakcije, čak su neke bile i euforične. Uglavnom kada smo na nekom sastanku one rukom pređu preko mojih pantalona ili kada se prvi put skinemo jedno pred drugim. Rekao bih da je to neka vrsta pozitivnog šoka i uzbuđenja - dodao je on.

Samo je pipnite OVDE i poludeće od zadovoljstva

Njegov prvi seks je zapravo bila potpomognuta masturbacija, jer drugačije nije išlo. Imao je 18 godina, a njegova devojka je bila godinu dana starija. Pomislio je da je to sve normalno jer je neiskusan i da će sve biti bolje kad bude "ušao u praksu", ali ipak nije bilo bolje.

Printskrin/ Youtube, Spies Rejser Printskrin/ Youtube, Spies Rejser

- Tog leta sam bio s prijateljima na moru u Zadru. Upoznao sam jednu zgodnu Zagrepčanku koja je odsela u hotelu s drugaricom. Pozvala me je na piće i odmah sam se ponadao da je došao trenutak za moj prvi seks. Nije prošlo dugo pre nego što smo se počeli ljubiti, odmah smo se bacili na krevet. Onog trenutka kad je rukom došla do njega, skoro da je izleteo. A taj trenutak nikad neću zaboraviti. Pogledala me je i pitala: " Da li imaš dozvolu za ovo oružje?". Počeli smo se smejati, a potom mi je skinula pantalone i bacila se na posao.


- Bacila me je na krevet, skinula gaćice i krenula sesti na mene. I tu su počeli problemi. Najprije je trajalo to spuštanje, a kad je konačno uspelo, nije dugo trajalo. Ona se maknula, rekla je da je boli. A ja nisam znao šta treba da radim. Promenili smo dosta poza, bol je uvek bila prisutna. Ipak, nekako smo odlučili to završiti, a i meni nije trebalo dugo pa je eto to na kraju bio moj prvi "pravi" seks - ispričao je Slavonac.

Nakon nekog vremena sam uspeo naučiti neke tehnike, poze i opuštanje partnera pa čak stvari ponekad i funkcionišu.

- Znate li kako je grozno gledati žene koje se grče od bolova, koje pokušavaju primiti pravo malo čudovište u sebe, a ne ide. Ali nije uvek sve tako crno - rekao je Slavonac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Giks

    24. decembar 2016 | 21:08

    Moj od 15 zadovoljava ne bune se.

  • Fap masina

    25. decembar 2016 | 09:19

    Dzaba i veliki i mali ako ne znas baratati s' njim !

  • Ramdagadamdam

    24. decembar 2016 | 20:29

    Hahah meni vise deluje da je ovo da se cisto bolje osete ovi kojima treba "5cm viška" haha ali dobro sve u svemu druze,ne bi menjao svoju normalnu velicinu za to tvoje od 20 i kusur haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA