≫ 

PAKLENI UŽITAK: Vibrator mi je bio kao droga i upropastio SEKS

Ovo je priča o ženi, koja je toliko bila zaljubljena u svoj vibrator da je odlučila da prekine svaki odnos sa muškarcima

  • 14

Vibrator je izuzetno popularna igračka za odrasle, koja pomaže u postizanju maksimalnog seksualnog užitka i predstavlja najnormalniju stvar u noćnim ormarićima žena širom sveta.

Naterala sam MUŽA da koristimo VIBRATOR tokom seksa - a njegova REAKCIJA me je ostavila BEZ TEKSTA

Ne možete da doživite orgazam bez vibratora? Saznajte da li je s vama sve u redu

VIBRATORI SU IZVOR ZARAZE: Ne dozvolite sebi da se razbolite od zadovoljstva

Ipak, reč je pomagalu, a ne zameni za muškarce zato preterana upotreba može da smanji osetljivost klitorisa na prirodni ručni podsticaj.

Ovo je ispovest jedne žene, koja je preterala sa vibratorom i ostvarila poseban odnos sa ovim seksualnim pomagalom.

Probala sam razne vibratore, ali nijedan mi nije pričinio zadovoljstvo kao Magična palica. Ako te ona ne dovede do ludila, onda niša neće. Sa ovom spravom treba biti oprezan, jer može da sprži klitoris. Zato se savetuje stavljanje peškira između kako ne bi došlo do povrede.

Orgazmi su mi vremenom bili sve ređi, što zbog godina, što zbog anti-depresiva koje sam uzimala. Ipak, ovo pomagalo otklonilo je sve probleme i omogućilo mi neverovatne orgazme. Počela sam da svršavam i po dva ili tri puta zaredom, bez neke posebne fantazije.


Foto: AliExpress.com Foto: AliExpress.com

Vremenom sam odbacila ostale vibratore i fokusirala se samo na Palicu. Toliko sam se vezala da sam u međuvremenu prestala da koristim i peškir.

I muškarci mi više nisu bili potrebni. U ostalom šta će mi neko ko je mrzovoljan, ponekad neraspoložen i ne može da mi priušti zadovoljstvo kao ovaj aparat iz Japana na struju? Uplašila sam se da više nikad neću moći da se vratim nekom muškarcu i imam vezu.

Pošto nisam želela da se odreknem ni jednog, ni drugog, odlučila sam da momcima predstavim mog najboljeg "drugara". Njihova reakcija je varirala od lažnog entuzijazama do otvorenog prezira. Oni koji su hteli da me gledaju dok ga koristim imali su problem da im se digne kada bi čuli kakvu buku vibrator pravi. Ispostavilo se da moji orgazmi nisu bili na očekivanom nivou kada bismo u seks uključili i muškarca.

Foto: AliExpress.com Foto: AliExpress.com

Nastupio je period kada sam počela da osećam krivicu zbog upotrebe vibratora. Rekla sam sebi da moram da prekinem, pronađem novi vibrator ili partnera, koji će me seksualno zadovoljiti.

Bila sam navučena na njega, kao žene na najstrastvenijeg ljubavnika, pa čak i kada sam počela da dobijam ranice na klitorisu. Ispostavilo se da su preporučeni peškiri imali poentu. Kada počnete da verujete da su povrede posledice polne boelsti, nego upotrebe vibratora, onda ste u ozbiljnom problemu i to nije zdravo.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Vibrator može da vam donese privremeno zadovoljstvo, kada se nalazite između dve ljubavi, ali na duže staze nije dobar. Ponekad vam je potrebno da vas partner zagrli, popriča sa vama, saoseća i voli. Žena možda veruje da je srećna, ali nešto joj nedostaje.

Ne bih rekla da sam se zaljubila u vibrator, ali posle nekoliko godina, znala sam da je došlo vreme da se pozdravimo.

orgazam

Moj povratak u svet orgazama sa partnerom bio je iznenađujuće lak. Ponovo sam osetila zadovoljstvo erotike, jezika ljubavnika i svoje desne ruke. To me je naučilo da nije sve u orgazmu, već u mislima i osećajima, koje imate doživala vrhunac ili ne. Na ovaj način bilo mi je uključeno celo telo, a ne samo klitoris.

Htela to da priznam ili ne, na neki način mi, ipak, nedostaje moj prijatelj iz Japana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    13. maj 2017 | 09:36

    Ovo su gluposti, kakve magicne palice, klasican vibrator je najbolji. Najcesce ga muz i ja koristimo tokom odnosa, retko kad ga ja sama upotrebljavam, jedino bas ako je muz na nekom putu.

  • Zena zmaj

    13. maj 2017 | 15:03

    Niti sam ga ikad probala,niti me to zanima. Zivo meso je prava stvar ;-) A ko voli neka izvoli...

  • Jovana

    13. maj 2017 | 10:48

    Isprobala sam ovu kako ste vi naveli ovde Magična palicu. Nije loš osjećaj ali opet više volim i veći mi je užitak sa dildom ili vibratorom. Da budem iskrena koristim i dildo i vibrator. To je normalna stvar i 90 % devojaka i cura to danas koristi. Samo većina neće da prizna zato što smo mi jedna KONZERVA od društva CELA BIVŠA JUGA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA