≫ 

6 BRUTALNIH stvari koje su mi se desile kada sam imala SEKS sa tipom koji u pantalonama ima PITONA

Marija I. (33) iz Niša otkriva sve prednosti i mane zabavljanja sa muškracem sa velikim penisom. Ovo je njena ispovest

  • 31

Većina žena smatra da je obdareni muškarac garant za dobar seks, međutim veliki penis ponekad može doneti brojne nelagodnosti, posebno partnerkama.

Zoran M. (40) je morao da smanji penis u Beogradu, imao je 24 cm: Srbi masovno skraćuju alatku, dozlogrdilo im je!

Evo od čega sve ZAISTA zavisi koliki će PENIS muškarac imati - ali i šta kasnije može da ga SMANJI

HOROSKOP OTKRIVA - muškarci u ovom horoskopskom znaku imaju NAJVEĆI PENIS

To što imam pitona u gaćama, ne znači da će seks biti odličan. Mnoge žene su bile razočarane, očekivale su neverovatan užitak, a doživele su nešto sasvim drugo.

Upravo zbog toga žene su srećnije sa penisom prosečne veličine, jer može da ih zadovolji i lako dostiže erekciju, dok je "kapitalcima" potrebno mnogo više krvi kako bi se ukrutili.

1. Ne možete da uživate u svim pozama

Volela sam otpozadi, jer je ta poza omogućavala partneru da prodre što dublje u mene, ali stvar je potpuno drugačija sa velikim penisom. Isto važi i za misionarsku. Kod poza morate da budete oprezni i eksperimentišete. Uživaćete kada ste vi gore, jer tako možete da kontrolište tempo. Preporučuje se da partnerka legne na stranu, a partner iza nje. Na taj način je penetracija ograničena, pa je to idealno u slučaju da muškarac ima veliki penis.

Printskrin: YouTube/Arielle Scarcella Printskrin: YouTube/Arielle Scarcella


2. Obavezan spor početak

Velika moć donosi i veliku odgovornost. Svako ko je imao seks sa ženom zna da na početku penetracija mora da bude spora sve dok vagina ne ovlaži, u suprotnom može izazvati neprijatnost kod partnerke. Ovo se posebno odnosi na velike alatke. Muškarac mora da bude pažljiv i nežan, ali ponekad je teško misliti na to, posebno kad ste uzbuđeni i u stanju zanosa.

3. Potrošićete na tonu lubrikanata

Znte šta vam je činiti ako osetite veliko trenje. Pravac u prodavnicu i kupujte lubrikante po cenu da bankrotirate. Lubikanti će olakšati penetraciju, umanjiti trenje i samim učiniti da seks sa obdarenim muškarcem bude prijatniji.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

4. Sutradan ćete biti raštimovane

Dan posle seksa sa velikim penisom predstavlja problem za mnoge dame. Mogu se osećati čudno, jer prilikom odnosa partner mnogo više prodire u vas. Da ne spominjemo rane, koje "piton" zna da napravi u međunožju.

5. Veličina nije bitna

U početku je bilo fantastično. Kasnije sam primetila da užitak i nije baš savršen, jer njegova alatka nije bila tvrda. Osećala sam u sebi to mekano i veliko parče mesa koje me baš i nije uzbuđivalo. Nisam čak ni orgazam doživela.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zadovoljan

    19. maj 2017 | 08:55

    Od davnina se kaže"zlatna sredina"ima ga kolko treba a uvek tvrd.

  • Johan

    19. maj 2017 | 07:08

    E sad sam se utešio,dobro mi je.

  • Fap masina★

    19. maj 2017 | 13:48

    Bitno je da muskarac ima osjećaj prema zeni u toku sexa, bio on mali ili veliki ako pravilno ne upotrebljavas dzaba sve...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA