4 poze za dobar seks pod tušem

Koliko god vam ovo zvučalo seksi i zanimljivo, u praksi nije baš tako. Zato je važno da znate kako da se namestite

  • 6

Seks pod tušem je nešto o čemu svi maštaju, ali retko kome pođe za rukom da ga i izvede. Koliko god zvučao seksi i zanimljivo, u praksi nije baš tako.

Tri poze u seksu koje muškarci ne vol

5 MITOVA O SEKSU: Veliko stopalo ne znači i ogroman penis, a za 5 minuta ne može da se desi čudo!

Sitnice kojih se žene stide u seksu, a muškarci ih uopšte ne primećuju

Klizava površina, hladne pločice i voda, različita visina i građa, samo su neki od razloga zbog kojih ova igra može da se pretvoru u noćnu moru.

Ipak, uz napunjen bojler i prostirku protiv klizanja, seks pod tušem može da bude veoma zabavan i unese promenu u vaš seksualni život.

Foto-ilustracija: Profimedia

Seks oči u oči

Seks je najlepši kada partnera gledate u oči. Ova poza pruža vam upravo taj trenutak, a postiže se tako što partner podiže jednu vašu nogu i drži je uz svoje telo dok prodire u vas. Zavisno od toga koliko ste visoki, muškarac će možda morati malo da savije kolena.

Mokra pseća poza

Savijte se u struku i rukama se podupirite o pod. U ovoj pozi muškarac ne sme prebrzo da penetrira jer može da vas povredi. Ova poza omogućava duboku penetraciju koja dovodi do velikog užitka.

Muška podrška

Muškarac vas podiže tako da ga nogama obavijate oko struka a zatim vas prislanja uza zid. Osećaj će biti najbolji ako pritom pustite vodu da lije po vama. Za postizanje ove poze važno je da je partner dovoljno jak kako bi vas držao u tom položaju sve vreme tokom seksa.

Sedeća poza

U ovoj pozi možete uživati bez obzira da li vaš partner ima mišiće ili ne. Jednostavno se spustite na pod tuš kabine tako da ga opkoračite i sednete na muškarca. Kao ni u prethodnoj, ni u ovoj pozi nemojte štedeti na vodi jer će vam upravo ona pružiti maksimalno intenzivan osećaj seksualnog uzbuđenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA