≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Šest žena podelilo svoja bizarna seksualna iskustva: Jedan je hteo da po*ebe moj pazuh

Vreme čitanja: oko 3 min.

Evo nekoliko najsmešnijih činova koji nisu prošli kako treba

  • 0

Kad ste nestašni s nekim u krevetu ponekad može da rezultira ponižavajućim iskustvom - a ove stvarne priče ogadiće vam seks za ceo život. Ove žene su otkrile svoja najgora iskustva, kada je seks u pitanju.

Svaka druga žena u Srbiji je prevarila muža, a 70% muškaraca je neverno: Šta se promenilo za godinu dana?

Evo nekoliko najsmešnijih činova koji nisu prošli kako treba:

1. VIRŠLIČICA

- Ne samo da nije bio obdaren, a prilično sam sigurna da nisam bila s nekim sa manjim penisom, nego nije imao pojma šta radi, a nije imao ni mnogo vremnena da shvati, pre nego što je sve bilo gotovo. Zapravo smo imali seks samo 2-3 puta, a mislim da smo tek drugog puta imali seks, a zapravo je samo on imao seks, jer zapravo nije ni pogodio gde treba. Sledeći put je uzdisao i stenjao i shvatila sam da misli da je ušao, pa sam ga i ja navela da pomisli da jeste i to je bilo to - priča ova devojka, a prenosi dailystar.co.uk.

- Narednog puta, ja sam se pobrinula da uradi šta treba. Još uvek nisam mogla da ga osetim - navodi ona.

Foto: Profimedia/Alamy

2. BIZARNI FETIŠ

- Jednom me je tip pitao da poj... moj pazuh! - iskustvo je koje ova žena nije zaboravila.

3. SPECIJALAN POKRET

- Prvi seks sam imala sa prvim dečkom sa kojim sam se zabavljala. Sve je išlo odlično. Posle nekoliko meseci bila sam spremna za seks, na njegovo zadovoljstvo, piveo je je u svoju sobu gde je upalio nekoliko sveća. Bilo je fantastično, bila sam impresionirana, ne samo zbog sveća, nego i zbog toga što je soba bila čista. Bila sam nervozna, jer sam znala da je bio sa nekoliko devojaka. Bili smo u horizontali, kad je odjednom počeo da izvaljuje prostote. I to ne seksi prostote, već one užasne. Izgledalo je da očekuje nekakvu reakciju, pa sam klimnula glavom i promrmljala nešto za šta sam se nadala da zvuči kao zadovoljno "jea" - bilo je prvo seksualno iskustvo jedne devojke.

Foto-ilustracija: Profimedia


- Priča neprekidno o tome kako je iskusan i kako će mi pokazati tajni pokret. Neću da lažem, mrzela sam svaki trenutak. Kretnje su mu bile kao da je kit nasukan na plažu. Tresao se i tresao i izgledao tako zadovoljan sobom jer je bio ubeđen da mi pruža neviđeno zadovoljstvo.

- Od tada nisam imala seks.

4. TIK-TAK

- Prvi oralni seks koji sam nekome pružila trajao je sat vremena. Zašto me nie zaustavio ranije, ne znam, tada sam bila naivna devica. Pošto sam bila na kolenima sat vremena, noge su mi utrnule, pa sam u pokušaju da ustanem, udarila glavom u zid - užasnuta je devojka.

5. "MALI" PREVARANT

- Jedan moj kolega se uvek hvalio kako je dobar u seksu i kako mu je penis veliki. Rešila sam da to proverim i bez zezanja, imao je možda oko 5 centimetara u erekciji!

Foto-ilustarcija: Freeimages/hotblack

Povrh svega, počeo je da plače, jer je imao devojku i nije mogao da poveruje da ju je upravo prevario. Na kraju sam morala da je zovem da dođe po njega.

6. SAMO PRIČA, BEZ AKCIJE

- Smuvala sam se s momkom koji se hvalisao kakav je pastuv u krevetu. Ispostavilo se da nema pojma o čemu priča, nije mogao da pronađe klitoris, stalno je "isklizavao" iz mene, prebrzo završio... To je 60 sekundi mog života koje nikada neću vratiti - jada se ova devojka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA