Muškarci su mi otkrili šta vole u seksu - i sada zbog njihovih odgovora mislim da ga više nikada neću imati! (FOTO)

Mnoge od vas muče ta teška pitanja o seksu, a zamilsite tek kako je onima koji slušaju muške, lovačke priče o njemu

  • 6

Seks je odvratan, naravno. Ali, kako stoje stvari , neki od vas ipak uživaju u njemu, možda čak i previše. Gadno je, bolno je i ume da se završi bučno. Sa decom koju ćete morati da izdržavate i sa mnogo neprospavanih noći zbog njih.

Zbog toga sam morala da ispitam frajere šta oni toliko obožavaju kod seksa, a ovo su njihovi odgovori.

Novak (32)

- Volim grudi, mnogo volim grudi! Volim način na koji su osetljive i nemoćan sam pred njima. Kao da sam opsednut. tako su meke, tople i ukusne. I žene vole svoje sopstvene grudi, a da sam ja žena verovatno bih nosio brushalter - Nikad!

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Aleksandar (23)

- Ja volim taj osećaj kad ne mogu da sedim u busu sledećeg dana i kad mi sve trni, i kad me bole mišići.

Otkriveno šta sve tačno utiče na želju za seksom kod žena i kako je povećati

Petar (37)

- Volim taj osećaj nakon seksa, kada je dobar, teško da mogu da se pomeim sledećeg dana i to mi prija. Volim taj bol.

Foto: Pixabay

Denis (33)

- Volim ta iznenađenja i što nikad ne znam kako će biti. Uvek ima nečega da me iznenadi. O ženi zapravo ne znate nuišta dok ne počnete da spavate sa njim.

Šta zaista znači kada vam muškarac kaže "ona je samo drugarica", "ne želim vezu" i još 11 drugih stvari

Vladimir (40)

- Seks je mnogo bolji, što sam stariji i volim taj osećaj iskustva koje me uči. Možda nemam izdržljivost koju sam imao sa 20, ali sada mnogo više uživam. Znam kako da navedem ženu da doživi orgazam, i znam kako da dobijem ono što želim od seksa. Naučio sam i koje stvari su mnogo važnije od veličine.

Foto: Profimedia, Alamy

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muškarac

    22. februar 2018 | 03:29

    "Seks je odvratan, naravno"??? Bolan??? Možda prvi put i/ili ako je loš! Ja se trudim da mojoj dragoj bude barem onoliko lep koliko i meni. Jedno drugom ispunjavamo želje. Seks prija, opušta, podiže raspoloženje, približava. Ja uživam da vidim svoju ženu neometan odećom. Volim da je osetim na sebi i oko sebe. Volim da vidim da i ona uživa, od predigre do kraja. Volim što sve zvezde prolete kroz mene u nju na kraju i što smo oboje raspoloženi posle toga iako smo, možda, imali težak dan. Ko god ne oseća bar ovoliko nije okusio valjan seks.

  • Redzoni

    23. februar 2018 | 00:41

    Sex odvratan???????? Sačuvaj nas dragi Bože! Kad se muškarac i žena vole seks je predivan osjećaj, pravo božanstvo, privilegija bogova kaže stara irska poslovica. Bez ljubavi naravno, seks je nula, samo pražnjenje požude.

  • Milica

    23. februar 2018 | 13:00

    Nije ni odvratan ukoliko ste sa pravom osobom.Okej zenama prvi put jeste manje vise bolan ali to je normalno i bude i prodje.Ako je bolan kasnije onda ili ne valja seks ili zena nije dovoljno opustena a i to se da resiti,mazenje,duza predigra,lubrikanti i vozi :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA