EROTSKA BIBLIJA: Afrodizijaci i poze iz drevne Kamasutre

Seks je vrhunski užitak ali čini vam se da je vaša strast potisnuta, i da ste tek na pola puta do eruptivnog orgazma i prožimajućih talasa zadovoljstva. Vreme je za lekcije i mnogo praktičnih vežbi!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Claudette

    04. decembar 2012 | 12:29

    a osoba koja je to rekla nije luda…pa da je hteo on bi sam reagovao, a nije zato što rauzme šta sam htela da kažem i da se ne odnosi samo na njega.Prvo dakle znamo ko je to izgovorio, ostali primenjuju ali ne izgovaraju ali si ti reagovala na izgovorenoDrugo a možda se i osetio prozvanim ali nije hteo da reaguje recimoTreće kada sam rekla iskrenost mislila sam upravo na taj deo. Ti smatraš to licemernim, a ja mislim da to licemeri nikada javno ne bi izgovorili.p.s. oni koji su te linkovali rekli su toj osobi upravo to, ala te je ispljuvala Čarolija. Zanima me drugi deo, ja ne rauzmem zašto se osećaš pogođenom što neko tamo ne svrstava ovaj tvoj blog u blog (uzgred i moj i još dosta sličnih).Taj ga ne svrstava, ali ga ja svrstavam kao i mnogi drugi. I po mojim podelama za sve blogove ima mesta i za svaki postoji kategorija.Tebe brinu oni drugi.Zašto?- zato što ti je važno njegovo mišljenje o tvom blogu- zato što smatra da je blog nešto drugo.btwKada budem rešila da kupim mobilni telefon, na primer, otići ću kod gadžeterije, ako bih da spremin nešto za obrok, otići ću kod Gage, ako rešim da se bavim skakanjem iz aviona doći ću kod tebe.Nadam se, da rauzmeš šta pokušavam da ti kažem.Prava rešenja tražim kod relevantnih osoba za to i otuda potiču sve podele blogova, i meni to uopšte ne nervira, pa htedoh da ti kažem da se i ti ne nerviraš bez potrebe.Bez ikakve zle namere.

  • Banex

    07. novembar 2012 | 20:02

    Alo bre jeste vi normalni, Homo sapiens sapiens (vrlo razuman covek) je nastao pre 100 hiljada do 35 hiljada godina, kako su ona indijci mogli znati nesto pre 2 miliona godina? Mozda 2 hiljade? :P Jer pre 2 miliona nije bilo bas svesnih bica na zemlji, cak ni predci coveka nisu bili bas svesna i inteligntna bica pre 2 miliona godina :P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA