Osam tipova muškaraca koji nikako nisu za brak

Imate dečka već neko vreme. Lepo vam je, volite se, na pomolu je i veridba... Ali, jeste li sigurni da je on zaista prava osoba s kojom bi trebalo da proživite ceo život? Od jednog sveštenog lica stiže preporuka s kojim muškarcima nikada ne bi trebalo da se upuštate na duže staze

  • 2

Otac Pat Konor je katolički misionar koji živi u Nju Džerziju. Sa svojim četrdesetogodišnjim iskustvom u savetovanju budućih mladenaca, pravi je stručnjak za bračna pitanja.

Do sada je venčao dvestotinak parova, a kao predavač u jednoj srednjoj školi podučava devojčice o tome koje bi tipove muškaraca trebalo da izbegavaju.

Kako tvrdi, Konor više voli da radi sa mladim i neiskusnim devojkama, pošto je već zaljubljenim damama veoma teško da prihvate njegov razumni, ali često krajnje neromantičan savet. Kao sveštenik on ne veruje u postojanje srodnih duša, već isključivo u posvećenost osobi koju volimo. Lako je zaljubiti se u potpuno pogrešnu osobu,  a  postoje mladići sa kojima nikako nije moguće ostvariti dugotrajan i kvalitetan brak.

Stoga, istražujući vrline i vrednosti koje bi trebalo da krase valjane supružnike, ovaj sveštenik napravio je listu tipova muškaraca kojima žene nikada ne bi trebalo da izgovore sudbonosno da.

  1. Mamin sin
  2. Muškarac koji ne ume s novcem
  3. Muškarac bez prijatelja
  4. Muškarac koji vam spušta u javnosti
  5. Muškarac koji je neljubazan prema kelnerima i drugom uslužnom osoblju
  6. Muškarac nesposoban da prihvati šalu na sopstveni račun
  7. Muškarac koji ne želi da vam prepusti vođstvo na vašem terenu
  8. Muškarac koji vam se nikad ne suprotstavlja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adem

    1. mart 2012 | 17:38

    Stvarno sjnaja stvar kod interneta je mogucnost izbora. Obozavam sto ima jaaaako puno razlicitih blogova, i svi mi mozemo da biramo sta cemo da citamo ili ne. Mene mnogo vise diraju blogovi koji su nekako licni , i uostalom kad biram i knjige, biram one u kojima su se pisci nekako ogolili .. Malo zato sto im se divim zbog toga, a mnogo vise jer me takvo pisanje ostavi bez daha. Pa i kod tebe, kad god procitam neki licni tekst, zanemim. A sto se tice podizanja drustveno-politicke svesti, i uticaja koji blogovi imaju tamo Negde .. sve si fino objasnila. Samo sto, da budem najiskrenija, ja sam potpuno oguglala na situaciju u nasoj zemlji, i mogu samo da konstatujem da to je tako, i da trebalo bi ovako, i to je sve. Ne znam kad je tacno prestalo da me dira , ali sam potpuno ravnodusna. Priznajem. I nekako tih sat ili dva na internetu, najmanje zelim da pisem o tome kakva nam je svakodnevnica

  • Bubica Buggy

    30. januar 2012 | 21:42

    :-))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA