POSTANITE SEKS-BOMBA: Fitnes baziran na "Pedeset nijansi sive" (VIDEO)

Na osnovu vrućih seksi scena iz popularne knjige, jedna preduzetnica, vlasnica teretane, osmislila je vežbanje za jačanje mišića i što bolje izvođenje seksi poza

  • 0

Fitnes stručnjak iz Njujorka Kristen Džejms osmislila je program vežbi koje dovode telo u top-formu, istovremeno omogućavajući kondiciju za izvođenje seksi scena iz popularne knjige "Pedeset nijansi sive".

- Što imate bolju sliku o svom telu, raste samopouzdanje, a samim tim ćete imati i bolji seks! Pomoću "50 Shapes Workout" vežbi dovešćete svoje telo i um u najbolju moguću formu. Pojačaćete njegovu ukupnu snagu, izdržljivost i vitalnost. Vaše telo će biti mršavije i zategnutije, a vi ćete razviti najvažniji mišić za seks, svoj mozak – poručuje Kristen.

Pogledajte kako se izvode neke od vežbi nakon kojih ćete bez imalo muke uživati u divljem i nesputanom seksu u stilu Ane i Kristijana.

Zavodljivi čučanj

Stanite na prste sa široko razmaknutim nogama i ispravljenim leđima. Spustite se u čučanj, zadržite se tako na sekund i uzdignite. Ova vežba inspirisana je scenom iz knjige kada Anastasija konačno dobije kontrolu i Kristijan joj dozvoli da bude "gore".

Nezaboravni "doggy style"

Polako se savijte napred i ispravite. Zatim se savijte na levo, ispravite, savijte na desno, pa opet ispravite. Ovu vežbu možete da radite i u štiklama, jer kako kaže Kristen Džejms, u toj pozi ste najseksi upravo u visokim potpeticama.

Seksi makaze

Lezite na leđa, oslonite se na laktove, a noge podignite uvis. Raširite ih i ukrštajte u vazduhu.

Prljavi dijamant

U istom položaju kao u prethodnoj vežbi, spojite pete. Spuštajte kolena ka sebi i podižite ih nagore.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA