Muškarci nakon razvoda lakše pronalaze novu ljubav

Istraživanja pokazuju da se nakon raskida jedne bračne zajednice žene mnogo teže donose odluku da ponovo stanu na "ludi kamen"

  • 0

Od anketiranih 2000 ispitanika koji su nedavno okončali brakorazvodnu parnicu,  47 procenata muškaraca izjavilo je da ne bi imalo ništa protiv da se ponovo oženi, dok je svega 20 odsto dama reklo to isto.

Isto tako, manje od dvadeset procenata žena spremno je da novog partnera potraži preko agencije za upoznavanje, dok bi više nego dvostruki broj muškaraca s oduševljenjem prihvatio ovu ideju. Više od trideset procenata muškaraca vrlo brzo se nakon razvoda priključilo nekoj od virtuelnih dejting zajednica, dok se procenat žena spremnih da se upuste u novu avanturu s partnerom kojeg su upoznale preko interneta drži na 19 odsto.

- Žene su daleko opreznije u razmišljanjima o tome da se preudaju. Za razliku od njih, muškarci odmah nakon razvoda žele da pronađu novu devojku i imaju odnos bez obaveza. Međutim, njihova nova izabranica veoma često i sama želi da se uda, tako da oni nemaju kud i ponovo stupaju u brak – objasnila je za "Daily Mail" advokat za razvode Džordžina Čejs.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA