MINUS U BANCI: Savršen razlog za raskid

Novcem možda nije moguće kupiti ljubav, ali stanje na tekućem računu i odgovornost u plaćanju mesečnih režija umnogome može uticati na našu odluku da se s nekim upustimo u vezu

  • 0

Nedavno istraživanje dokazalo je da se žene nikako ne zadovoljavaju muškarcima koji mogu da im ponude samo seksi izgled. Isto tako, ni muškarci neće biti oduševljeni cicom koja je neodgovorna prema svom bankovnom računu.

Čak oko 55 odsto žena i 37 odsto muškaraca ostavilo bi svog partnera kada bi došlo do saznanja da imaju dug na bankovnom računu. Tajni dug na kreditnoj kartici predstavlja veći problem, pa bi raskidu, u tom slučaju, pribeglo oko 70 odsto pripadnica ženskoga pola i oko 54 procenta muškaraca.

Takođe, anketa je pokazala da bi oko 70 odsto žena prekinulo s partnerom ako svoje račune ne bi plaćao na vreme, a zanimljivo je da bi isti postotak žena ostavio dečka koji bi skrivao da ima kriminalnu prošlost.

S druge strane, upola manje momaka bi to priredilo svojim partnerkama kad bi otkrili spomenute tajne, a čak oko 57 procenata žena reklo je da bi volelo da zna finansijske navike potencijalnog partnera pre nego što se upuste u vezu.

Stručnjaci za razlike između polova to tumače time što žene i dalje vide muškarce kao hranitelje porodice.

Kada je reč o novcu, u jednom se slažu oba pola. Čak 70 procenata žena i 68 odsto muškaraca smatra da  je u vezi bitna komunikacija, kao i zajedničko odlučivanje.

( Tamara Milić / tportal.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA