Sedam signala koji otkrivaju kakav je u krevetu

Čuveni seksolog Trejsi Koks potvrdila je teoriju da mnoge žene ocenjuju spretnost muškarca u krevetu i pre nego što do njega uopšte stignu. I to, pre svega, na osnovu poljupca

  • 1

Kakav je muškarac u seksu, možete da provalite na osnovu načina na koji se ljubi. Prema rečima najpoznatijeg seksologa Trejsi Koks, žene uglavnom vrlo dobro procenjuju nečije zavodničke sposobnosti već nakon prvog poljupca.

Ukoliko se ljubi nežno, predvidivo i pomalo dosadno, vrlo je moguće da nije strastven u krevetu. Ukoliko se ljubi strastveno, ali isuviše napadno i jednolično, takav tip u krevetu misli samo na svoje zadovoljstvo. Međutim, ukoliko imate posla sa muškarcem koji razmenjuje različite tipove i intenzitete poljubaca, onda ste se uhvatili ukoštac sa vrlo senzibilnim ljubavnikom.

Međutim, muškarce ne odaje samo način na koji se ljube, već postoji čitava plejada znakova koji vam mogu otkriti kakav je u krevetu.

Način na koji jede

Najbolji ljubavnici su hedonisti, oni koji umeju da uživaju u dobrom zalogaju, a najgori su oni previše izbirljivi. Muškarce koji su opsednuti brojanjem kalorija i održavanjem svojih mišića visokoproteinskom prehranom u seksu više uzbuđuje njihovo sopstveno telo nego telo žene. Ipak, proždrljivost i brzinsko "trpanje" hrane u usta, takođe, nisu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja ni u čemu, pa tako  ni u seksu.

Način na koji govori


Monoton glas bez promene tonaliteta i izraza lica jasno govore da je reč o dosadnom ljubavniku. Česte promene u govoru, kao i glasno pričanje otkrivaju muškarca koji je temperamentan u krevetu.

Način na koji se ponaša u društvu

Kao opšte pravilo, što je muškarac otvoreniji i društveniji, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi. Zatvoreni muškarci mogu da budu prikriveni vulkan strasti, dok oni ćutljivi verovatno imaju neke bizarne seksualne fetiše.

Način na koji sedi

Muškarac koji u restoranu i kafiću sedi preko puta vas, leđima okrenut ostatku prostorije, siguran je pobednik u krevetu, jer time demonstrira koliko je fokusiran na partnerku i koliko je spreman da joj ugodi. Onaj koji sedi raširenih nogu, te svako malo posmatra druge ljude, u seksu vrlo brzo gubi koncentraciju i poprilično je nestrpljiv.

Način na koji dodiruje druge

Muškarac koji u razgovoru ovlaš dodirne sagovornika, potapše ga po ramenu i koji nema problema s fizičkom bliskošću, u seksu je znatiželjan i sklon eksperimentisanju. Muškarci koji su fizički udaljeni od sagovornika i kojima telo stoji ukočeno tokom razgovora su nesigurni i ne vole da pokazuju osećanja. Upravo zbog toga i nisu dobri ljubavnici.

Način na koji vas drži za ruku

Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u proceni ljubavničkih veština. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepleteni pokazuje znakove emotivnog zavisnika koji bi mogao da vas "guši". Oni koji tek povremeno dodiruju partnerkinu ruku, a potom je brzo ispuštaju nisu taktilni i u seksu im je "mehanika" bitnija od osećaja. Najbolji su ljubavnici oni koji blago prislone vaš dlan na svoj.

(Tamara Milić / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA