MUŠKARCI, ČUVAJTE SE: Stiže ženska vijagra!

Librido – vijagra za žene trebalo bi za koju godinu da se nađe na svetskom tržištu

  • 0

Pilula po imenu librido, koja se trenutno nalazi u fazi testiranja, za sada deluje impresivno na stimulaciju ženskog libida i olakšavanje orgazma, izvestili su naučnici iz holandske farmaceutske kompanije “Emotional Brain”. Librido je kombinacija testosterona i leka vijagre, izgledom je manja od aspirina, a sama tableta ima ukus nane.

- Zahvaljujući odličnim rezultatima testiranja na više od 200 žena, univerzalni lek za ženski libido na tržištu bi trebalo da se nađe u roku od tri godine - rekao je tvorac magične pilule, Adrijan Tujitan.

Dok je prodaja muškog leka za potenciju vijagre u prošloj godini premašila 1,7 milijardi evra, naučnici su dugo radili na leku za žene koji bi bio jednako delotvoran i popularan. Ipak, proizvođači Librida pod velikim su pritiskom zbog kritika da će žene pretvoriti u nimfomanke.

- Verujem da će pilula biti najpopularnija među ženama sa dugim bračnim stažom, odnosno onima kojima je seks postao rutina - rekao je Tujitan.

On objašnjava da oko 40 odsto žena svih starosnih grupa pate od problema slabog libida u nekom trenutku svog života, tako da ne postoji razlog zbog kojih im farmaceutska industrija ne bi pomogla u poboljšavanju kvaliteta seksualnog života, na isti način kao što je to učinila sa muškarcima.

(24sata.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA