POVRATAK OTPISANIH: Zašto se bivši frajeri vraćaju?

Muškarcima je nekada zaista teško ugoditi. Željni provoda, neobaveznog seksa i slobode, često napuštaju dobre devojke s kojima su u vezi. Međutim, kada shvate da su se dobro zeznuli, ponovo se vraćaju i kucaju na vrata

  • 4

Žene stvarno nekada ne razumeju muškarce. Najpre vas jure ne bi li vas smuvali. Neko vreme uživaju u vezi. Počinju da se izvlače i sve ćešće da koriste razne glupe izgovore. Onda vas ostave i zapale za tuđom suknjom. I povrh svega, kada shvate šta su ostavili za sobom, vrate se da mole za oproštaj.

U tim situacijama zaista nije čudno da pomislite "Koji đavo sad hoće?". Ali, zna on dobro šta hoće, a još bolje šta je propustio. Ovo su četiri najčešća razloga zbog kojih muška maca, opet dođe na vratanca.

Promenili su se

I žele da vidite da su sada novi, bolji muškarci koji su shvatili da su pogrešili. Ovo je samo sebičan način da vam pokažu kako u stvari nisu toliko loši koliko vi mislite, nego da su u trenutku veze s vama jednostavno bili čudni. Ako se muškarac stvarno promenio, ovo je super razlog da ponovno pokušate, ali vrlo često je samo reč o njegovom egu koji ne trpi da neko ima loše mišljenje o njemu.

Vi ste se promenili

Nova frizura, nekoliko kila manje ili samo drugačiji stav prema životu. U trenutku od "dosadne" bivše postajete devojka koju nije trebalo da ostave. Dobro je za ženski ego, ali realno ovo je samo način da vam bivši kaže kako ste sada dovoljno dobre za njega. Pitanje je da li on još uvek dovoljno dobar za vas.

Vaš novi dečko


Ništa ne otvara oči bivšem kao činjenica da ste srećni s nekim drugim. Njegov takmičarsi duh se budi, a potreba da pokaže da je bolji od vašeg novog dečka toliko je jaka da jednostavno mora ponovno da vas ima. Iako i to paše našem egu, vraćanje ovakvom bivšem je loše, jer mu nije stalno do vas, stalo mu je da pobedi vašeg novog dečka.

Shvatili su šta su izgubili

Ponekad muškarac jednostavno shvati da je bio jako glup i da nije trebalo da ostavi curu. Događa se. Ako stvarno pokaže da mu je stalo i da je spreman da uloži mnogo više truda u vašu vezu, nije mu loše dati još jednu šansu. Možda se stvarno promenio nabolje.

( T.Milić / index.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    5. jun 2013 | 22:34

    Bivsi se vracaju jer shvataju sta su prave vrednosti,ali ta vrednost raste kad oni prvi put odu :-D

  • ducker

    5. jun 2013 | 21:55

    Ne jedem ista go.na dva puta

  • mani

    5. jun 2013 | 18:31

    Ma daj kakva promena ....nece grom u koprive ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA