Švajcarci otvaraju garaže za seks!

"Odeljenja za seks" u Švajcarskoj biće zvanično otvoreno 26. avgusta u Cirihu, a sve u cilju borbe protiv podvođenja i poboljšanja bezbednosti prostitutki

  • 7

Vlasti u najvećem gradu Švajcarske Cirihu odlučile su da zaštite prostitutke, pa zarad tog cilja 26. avgusta otvaraju posebna mesta za seks na kojima će se devojke koje prodaju svoje seks-usluge osećati mnogo sigurnije.

Takozvane "garaže za seks" namenjene su vozačima automobila koji žele usluge seks-radnica. Međutim, cilj nije obezbeđivanje komfora svim ljubiteljima prostitucije, već da se prvenstveno suzbije borba protiv podvođenja i poboljša bezbednost prostitutki.

Švajcarci su izgradili devet drvenih konstrukcija koje podsećaju na garaže, a smeštene su u industrijskoj zoni, nedaleko od Ciriha. Konstruisanje ovih garaža praćeno je velikom dozom preciznosti, kojoj su Švajcarci inače skloni.

Naime, vozači će morati da prate znakove koji će ih odvesti do dela u kojem se nalazi oko 40 prostitutki. Nakon odabira devojke, moraće da se odvezu u drvene garaže koje su oblepljenje natpisima koji upozoravaju na obavezno korišćenje kondoma i opasnost od side i drugih polno prenosivih bolesti.

Garaže za seks opremljene su i alarmima koje će prostitutke moći da aktiviraju ukoliko dođe do potencijalne opasnosti. Namenjene su isključivo vozačima automobila, od trenutka kada padne noć, pa sve do 5 sati ujutro, a dolazak pešaka i motorista na ova mesta je strogo zabranjen.

Osobe koje budu koristile usluge prostitutki van objekata koji su namenjeni za seks, moraće da plate kaznu od 365 evra.


(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA