Postanite majstor za neodoljive poljupce

Ukoliko volite da se ljubite, na pravom ste mestu. Donosimo vam nekoliko trikova koji će vam pomoći da postanete pravi majstor u ljubljenju

  • 9

Postanite ekspert u ljubljenju. Ukoliko volite satima da razmenjujete poljupce sa partnerkom i uživate u svoj toj energiji koju delite putem usana, evo nekoliko trikova za još uspešnije ljubljenje koji će vam dobro doći.

Poljupci su vro intiman čin, stoga su i bitan deo muško-ženskih odnosa. Baš zato treba voditi računa o tome kada, kako i na koji način ljubite osobu sa kojom delite svoju intimu. A kako biste izbegli sve potencijalne greške, poslušajte sledeće savete.

Prvi poljubac

Mnogi muškarci su neretko u zabludi kada je prvi poljubac u pitanju. Na sastancima je često teško odrediti da li i kada treba poljubiti ženu. Kako više ne bi bilo neizvesnosti, postoje tri situacije koje jasno govore da žena priželjkuje vaš poljubac.

Ako se približite, a ona ne skreće pogled, to je vrlo jasan znak da žena nema ništa protiv spajanja usana sa vama. Stoga nastavite lagano i nežno da joj budete sve bliži, a potom je usred neke priče poljubite. Ukoliko se ne odmakne, imaćete jasnu potvrdu da ste odabrali savršen trenutak.

Ako ne prestaje da gleda u vaše usne, to znači da vam daje jasan znak da želi da je poljubite. Primetite li ovo, nemate razloga zbog kojeg biste oklevali. Zadržite i vi pogled na njoj, pogledajte je u oči, a potom u usne i jasno joj dajte do znanja da mislite na istu stvar.


Ukoliko vas dodiruje po ruci, ramenima, nogama ili leđima, i više je nego jasno da želi da se ljubi. Pomazite je po licu ili kosi, a zatim njenu glavu nežno privucite ka sebi.

Oralna higijena

Izuzetno je važno da na svakom mestu i u bilo kom trenutku imate svež dah. Redovno pranje zuba se podrazumeva, a kao dodatne saveznike dobre oralne higijene možete da koristite vodicu za ispiranje i konac koji će ukloniti ostatke hrane koje niste uspeli da sklonite četkicom.

Takođe, uvek u svom džepu ili torbi imajte osvežavajuće žvake ili bombone koje će osvežiti dah. Nikad se ne zna kada će vam zatrebati.

(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumadinac

    23. avgust 2013 | 14:44

    Nije lose pored svega navedenog imati i po neki prezervativ u dzepu jel moze da prebacuje nogu preko noge naspram vas a to znci da zeli i ndsto vise od pbaca.

  • Loko

    23. avgust 2013 | 14:06

    Dobro,kapiram da vas citaji i klinci od 15,16 god.pa im dajete korisne savete... -_-

  • Lolica

    23. avgust 2013 | 14:21

    Joj s cim se ljudi bave hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA