• 50

Žene s oblinama su inteligentnije i rađaju pametniju decu

Iako ceo svet nameće trend vitke linije i mršavica, čini se da se obline ne daju tako lako i da je mnogo toga upravo na njihovoj strani

  • 50


Bez obzira na okruženje koje ženama kao da konstantno govori "Smršaj!", obline nikada neće izaći iz mode. Postoje muškarci koji ne pristaju samo na kost i kožu, ali i same dame koje se ne daju tako lako pod uticajem koji vreba sa svih strana.

Nedavno istraživanje s Univerziteta Kalifornija još jedno je u nizu koje ide u korist oblina, a u pitanju je studija koja je pokazala da su žene s oblinama inteligentije od mršavih. I ne samo to, već žene koje imaju čime da se pohvale u predelu zadnjice i kukova rađaju inteligentniju decu.
Ono što je presudno za ovakve rezultate to je činjenica da žene s oblinama u svom telu skladište više omega-3 kiselina, koje su od presudnog značaja za razvoj mozga deteta tokom trudnoće.
Ipak, kada se misli na obline, ne misli se na gojaznost, jer prekomerna telesna težina šteti deci tokom trudnoće zbog prevelike količine omega-6 kiselina, koje se u velikoj meri gomilaju u organizmu.

Za razliku od gojaznih i žena s oblinama, manekenski tipovi žena imaju manjak i jednih i drugih kiselina. Zanimljivo je, takođe, da žene koje imaju višak kilograma u gornjem delu tela imaju poteškoće sa snabdevanjem deteta masnim kiselinama u toku trudnoće, što opet ima negativan učinak na razvoj njegovog mozga.

Iz svega ovoga se izvodi zaključak da žene koje imaju široke kukove, uzak struk i koje nemaju višak masnih naslaga u gornjem delu tela predstavljaju idealne partnerke, jer su pametne i rađaju pametnu decu.
(T. Milić)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    Hvala Ivana... Pozdrav!!!

  • Zeljko_1977

    Hvala Ivana

  • Ivana

    Ova Mira,je samo jednom porukom,,da je pozitivna,,.oborila Željka1977 ...:-) to je fatalna privlačnost pa prvi sms...:-) Xaxaxaxa i to kakav,sms!!! Xaxaxa,sve najlepše vam želim

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima