• 34

SPAS ZA PONOS: Sprej protiv prevremene ejakulacije je stigao!

Jedan od pronalazača legendarne vijagre stvorio je efikasno sredstvo protiv preuranjene ejakulacije

  • 34

Nakon korišćenja “Tempa”, spreja protiv prevremene ejakulacije, muškarci su u seksu uspeli da izdrže oko pet puta duže zahvaljujući anestetiku koji smanjuje osetljivost penisa.
Preuranjena ejakulacija predstavlja jedan od najčešćih seksualnih problema, s kojim se susreće svaki četvrti muškarac, a definiše se kao nemogućnost kontrolisanja orgazma i produženja seksualnog odnosa kako bi i partnerka bila zadovoljena. Kako piše u izveštaju Kongresa evropskog društva za seksualnu medicinu, prosečno trajanje seksualnog čina kod problema prevremene ejakulacije iznosi od jednog do šest minuta.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


Milke Vajli, jedan od naučnika koji se devedesetih godina prošlog veka nalazio na čelu tima koji je kreirao najpoznatiju pomoć za mušku potenciju, vijagru, odlučio je da doskoči i problemu prevremena ejakulacije i na taj načini poboljša seksualni život brojnim parovima u svetu. Sprej “Tempe” koji je izumeo pod okriljem britanske kompanije “Plethora Solutions” odobrila je Evropska agencija za lekove, a na slobodnom tržištu naći će se početkom 2014. godine.
Sprej je dovoljno mali da može da stane u džep, a iako je cena zasada nepoznata, proizvođači tvrde da će jedno pakovanje biti dovoljno za pet meseci redovne upotrebe.
Foto-ilustracija: Hai-online.com

Foto-ilustracija: Hai-online.com


Prilikom testiranja, muškarci su zahvaljujući čudesnom spreju uspeli da “izdrže” čak pet puta duže u seksu nego inače, prvenstveno zahvaljujući kombinaciji anestetika koji smanjuju osetljivost nerava penisa.
- Seksualni problemi dovode do frustracija, a one kroz godine uništavaju odnos. Nadamo se da će ovaj lek pomoći milionima parova širom sveta - rekao je Milke Vajli.
(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mala od skandala

    Hahahaha

  • Maja

    Ja sam mesto tog spreja:-) samnom traje,baš koliko treba:-) to jest,dokle ja hoću:-)

  • Beast From the East

    Ja imam problem sto mogu predugo. Ima neki sprej za to?

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima