Prva bračna noć uglavnom je bez seksa

Prema nedavno rađenom istraživanju, većina mladenaca svoju prvu bračnu noć provede bez seksa, a razlozi zbog kojih je to tako su razni

  • 11

Kada se kaže "prva bračna noć" odmah se misli na seks. Uvreženo mišljenje među ljudima je da je vođenje ljubavi prve bračne noći pre svega obavezno, a zatim i fantastično iskustvo, drugačije od onog što je par imao do venčanja. Međutim, statistike pokazuju da je u stvarnosti potpuno obrnuto.

Nedavno rađeno istraživanje, u km je učestvovalo više od 2.000 mladenaca, pokazalo je da 52 odsto parova nema seks tokom prve bračne noći, a čak 17 odsto vodi ljubav tek tri dana nakon venčanja.

Razlozi zbog kojih seks izostaje prve noći nakon venčanja su uglavnom različiti, ali se kao najčešći razlog, u čak 24 odsto slučajeva, navodi alkohol, odnosno preterana količina u krvi mladoženje.

Nisu ni žene cvećke, pa se čak u 16 odsto slučajeva dešava da mlada tokom prve bračne noći od umora zaspi, a čak 13 odsto žena upropasti prvu bračnu noć jer su previše popile.

Deca narušavaju idilu bračne noći kod čak 11 odsto parova koji su morali da čuvaju klince i nisu imali vremena za igre pod čaršavima, a čak 9 procenata je priznalo da se posvađalo za vreme slavlja, zbog čega nije došlo do intimiziranja.


(T. Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA