Ljudi koji idu u teretanu imaju bolji seks!

Ukoliko niste zadovoljni svojim seksualnim životom, vreme je za korenite promene. Ono što vam je potrebno je vežba, vežba i samo vežba

  • 12

Vežbanje poboljšava kvalitet seksa, pokazala su najnovija istraživanja na Univerzitetu u Bostonu. Stoga, ukoliko želite da osvežite svoj seksualni život, pojačate želju za vođenjem ljubavi i pre svega steknete dobru kondiciju za duge igre u krevetu, fizička aktivnost je idealno rešenje za vas. Studije pokazuju da osobe koje redovno vežbaju imaju mnogo više samopouzdanja, a tako svesne i zadovoljne svojim telom prosto mame partnera na flert i zavođenje, što je osnova dobrog seksa.

Pored toga, vežbanje je dobro jer jača tonus mišića, daje energiju i poboljšava raspoloženje, a sve to čini da se osećate mnogo bolje, naročito u krevetu. Bostonsko istraživanje je, takođe, pokazalo da kod muškaraca vežbanje smanjuje rizik od erektilne disfunkcije, što je naročito dobro za muškarce koji dobar deo dana provedu u sedećem položaju.

Kod žena se blagodeti fizičke aktivnosti ispoljavaju na nešto drugačiji način. Nakon samo 20 minuta vežbanja, prema rađenim studijama, žena ima najveće apetite za seksom. Tada je najspremnija i oseća se najpoželjnije. S obzirom na to da postoje razni načini na koje se može sprovoditi fizička aktivnost, evo spiska nekih koji imaju nabolji uticaj na seksualni život.

Pilates, jer pojačava dotok krvi u prepone, širi mišiće i povećava samopouzdanje. Trbušni ples, jer opušta prepone i bokove. Joga, jer poboljšava fleksibilnost i čini vas gipkim. Salsa, tango ili sving, jer zahtevaju pripijanje tela uz telo, što utiče na buđenje seksualnosti. (Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA