SMS SAVET: Kad ne treba slati poruku voljenoj osobi

Ukoliko ste u vezi, onda i sami znate da je razmenjivanje poruka s partnerom svakodnevna i sasvim normalna stvar. Međutim, ni previše SMS-ova nije dobro za romansu

  • 1

Razmenjivanje SMS poruka u vezi može podjednako da bude i pozitivno i negativno po odnos, u zavisnosti od sadržaja dopisivanja. Istraživanja američkog Univerziteta "Brigham Young" koja su rađena u saradnji sa više od 130 parova koji imaju između 18 i 25 godina, ukazala su na to kako SMS poruke mogu da utiču na kvalitet muško-ženskih odnosa.

Ispostavilo se ono što se oduvek naslućivalo - razmenjivanje nežnosti putem poruka jača vezu i čini celu priču čvršćom i stabilnijom.

S druge strane, svađanje preko poruka i razmenjivanje pogrdnih reči nimalo ne utiče pozitivno. Štaviše, SMS konflikti vrlo jasno stavljaju do znanja da postoji problem koji se mora pod hitno rešiti ukoliko odnos želi da se sačuva. Stoga, budite pažljivi svaki sledeći put kada budete u iskušenju da napišete nešto što će vam se kasnije obiti o glavu. Sačekajte susret u četiri oka, a zatim sve to lepo verbalno rešite, bez ikakvih posrednika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan

    7. novembar 2013 | 13:27

    Tehnoloski hendikepiran ^_^ vise volim saputanje na uvce... Malo gric, malo liz, malo ljub i lepa rec, kombinacija do bola... (^_-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA