Zaljubljene žene ne mare za kilograme

Žene koje su zadovoljne svojim ljubavnim životom nisu opterećene sopstvenom kilažom, za razliku od drugih pripadnica nežnijeg pola koje nemaju toliko sreće u ljubavi

  • 25

Žene u srećnim vezama imaju više samopouzdanja, pokazuju najnovija istraživanja. Naime, pripadnice nežnijeg pola koje imaju kraj sebe čoveka koji ih obožava i kojeg obožavaju u potpunosti su zadovoljne svojim izgledom i ne mare za kilograme.

Za razliku od njih, dame koje nemaju toliko sreće u ljubavi osećaju se loše u svojoj koži, opterećene su kalorijama, kilažom i celokupnim izgledom i konstantno su pod pritiskom da nešto treba da promene na sebi.

Izgleda da zadovoljstvo sobom polazi od zadovoljstva ljubavnim životom, s obzirom da zaljubljenje dame nemaju nikakve probleme po pitanju samopouzdanja.

U studiji je učestvovalo preko 250 žena između 20 i 45 godina koje su odgovarale na pitanja o svojoj vezi, ali i zadovoljstvu sopstvenim izgledom. Pokazalo se da ljubav na njih utiče pozitivno i da se, čak i kada im kilaža nije idealna, osećaju sjajno zahvaljujući čoveku koji ih voli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrs.L***

    8. decembar 2013 | 13:47

    I muskarcima se vidi kad im je lepo u vezi. Pivski stomacici samo rastu.☺️Ja kad se zaljubim ne mogu da jedem, odskacem od zemlje od adrenalina.

  • Joxy

    8. decembar 2013 | 16:50

    Uvek sam bila zadovoljna sobom,bilo da sam zaljubljena ili ne..nemam neke s..e,ali imam veliku,zategnutu,okruglu g..u :)) 174 cm i 68 kg..stop anoreksiji,napred obline! :)))

  • Srb Cop

    8. decembar 2013 | 14:13

    Mozda njima nije vazno kako izgledaju ali njihovim momcima i muzevima nije bas drago da pored sebe imaju krofnu osim ako ne svrljaju sa strane...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA