I muškarci imaju svoju nežnu stranu, samo je kriju od vas!

Muškarci u društvu žele da održe reputaciju mačo frajera koji ne znaju za bol, emocije i nežnost. Međutim, neke stvari koje rade su i te kako emotivne i intimne, zbog toga ih stogo čuvaju samo za sebe

  • 4

Muškarci ne priznaju svoje slabosti nikome, često čak ni sebi, zbog čega o nekim stvarima ćute poput biljki. Nema te osobe koja bi ih naterala da priznaju da se u određenim situacijama ponašaju isto kao žene. Iako oni odlično znaju da je to tačno, priča tu počinje i tu se završava. Niko, do oni sami, nije upoznat sa emotivnom i nežnom stranom koju pokazuju samo u svoja četiri zida.

Iako partnerovu potvrdu nikada nećete dobiti, budite sigurni da sledeće stvari radi kada nije pored vas.

Plače za vreme filmova.

Opterećen je ženama, vezama, seksom, izlascima.

Redovno hidrira svoju kožu kremama i losionima.

Razmišlja o svojim odevnim kombinacijama.

Obožava maženje, iako to nikada neće priznati.

Slika sve zanimljivo oko sebe i objavljuje slike na društvenim mrežama.


Obožava dugo tuširanje u kadi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bivsi Debeli

    16. januar 2014 | 23:28

    Da placem, da njezan sam, da pisem poeziju, da citam poeziju i zamislite ozenim zenu koja je operisana od svega toga.Bili smo 13 g. u mraku i evo na srecu vec 4 mj. srecno razveden.Zivot je lijep!

  • Mrs.L***

    17. januar 2014 | 07:28

    E bivsi, onda je vreme da nadjes srodnu dusu, koja ce deliti sve sa tobom i koja nece biti od kamena! Meni nema nista gore nego kad partner ne pokazuje emocije! Do duse, nisam to jos dozivela ali upoznala sam dosta parova gde je jedna strana često hladnokrvna, bezosecajna. Po meni tu nema onda savrsenstva u vezi.

  • Lady D

    17. januar 2014 | 17:28

    Mlad si ti jos Blok-u, cim si imao 4 godine kad je izasao kralj lavova...ima jos vremena,kad spoznas zivot, njegovu tezinu, ljubav, izdaju, plakat ces vjeruj mi :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA