Deset koraka do savršene veze!

Iako je činjenica da ne postoji savršena veza u kojoj cvetaju ruže, nekoliko je stvari koje možete da uradite kako bi ste je stvorili da bude barem približno idealu

  • 7

Da bi veza bila uspešna, partneri moraju uvek, u svakom trenutku da se trude i ulažu u nju. Nije dovoljno smuvati se s nekim, uživati u euforiji zaljubljenosti mesecima, a kada se stišaju strasti, opustiti se i zaboraviti sav trud koji ste ulagali na početku. Vaše ulaganje mora da se nastavi ukoliko mislite iz veze da izvučete najbolje - osobu koja će uvek, u svakom trenutku i svakog dana vašeg života biti tu za vas.

Ukoliko vam je stalo, ovih nekoliko koraka morate da napravite ne bi li ste zauvek ostali u oblaku ljubavi.

Nemojte da vičete čim partner predloži nešto što vama nije najdraža aktivnost! Razgovarajte pristojnim tonom i nađite zajedno neki kompromis.

Nakon seksa, privijte se uz partnera, mazite se i zadremajte. Ne morate iste sekunde nakon orgazma da uskočite u svoju staru kućnu trenerku.

Na prvom izlasku sigurno niste kukali kako ste debeli i jadni pa to nemojte da radite ni u vezi. Ostanite vedri i neke stvari zadržite za sebe. Samopouzdanje je uvek seksi.

Bez obzira na to koliko ste dugo zajedno, voljenoj osobi će biti drago ako se ponekad bukvalno zabuljite u nju sa onim sladunjavim, blesavim, zaljubljenim smeškom.


Koliko god mrzeli jutro, povremeno priuštite partneru jutarnji seks.

Nikada o problemima ne raspravljajte u javnosti, a pogotovo ne u društvu. Niko ne mora da zna za vaše probleme.

Zadržite dozu tajanstvenosti tako što ćete određene rituale u kupatilu uvek obavljati u odsustvu partnera.

Zadržite dozu šarma i ludosti i učinite ponekad nešto što se od vas ne očekuje. Na primer, dok hodate ulicom, zgrabite dragog ili dragu za guzu, a kad vam se okrene, samo se nasmejte i zavodnički namignite.

Ponekad se malo potrudite i tokom običnih dana, kada za to nemate neki specijalan povod. Jednog običnog utorka, kada se voljena osoba vrati sa posla, neka vas zatekne sa gotovom večerom i vinom u rukama.

Ne ponašajte se kao da ste sijamski blizanci. Ne morate da izlazite zajedno svaki put, već se podelite u izlascima, svako sa svojim društvom. Bićete zahvalni na onome što sledi kada se nađete kući.

(Telegraf.rs/Cosmopolitan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA