Svađanje može da vas otera u grob!

Seks nakon svađe i pomirenja jeste sladak. Međutim, nemojte se navlačiti na česte nesuglasice, jer vas mogu uvaliti u veliku zdravstvenu nevolju

  • 4

Iako su svađe sastavni deo svake veze, trebalo da se potrudite da ih izbegavate. Ne samo da mogu da vam naruše vezu i odnos s partnerom, već mogu opasno da ugroze i vaše zdravlje!

Najnovija američka istraživanja rađena na Univerzitetu Juta pokazala su da parovi koji se često svađaju imaju slabije srce, odnosno veće šanse da obole od kardiovaskularnih bolesti.

Kao posledica nervoze i stresa izazvanih svađom može da dođe do začepljenja arterija u srcu, a samim tim i srčanog udara. Prema rečima naučnika, ovo istovremeno znači da ljudi koji se često svađaju imaju veći rizik od prerane smrti.

Zato, ukoliko želite da sačuvate svoje zdravlje manje se svađajte! To ne znači da treba da ćutite i partneru ne ukazujete na greške, ali makar se potrudite da se tokom svađe ne iznervirate, ne pocrvenite i ne urlate. Budite smireniji i ne dozvolite da vas nek stvari lako izbace iz takta, a sve zarad sopstvenog zdravlja. Imajte to na umu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA