SOS KONDOMI: Aplikacija za dostavu prezervativa (VIDEO)

Koliko puta vam je kondom bio potreban onda kada vam je "gorelo pod nogama", a nije bilo načina da ga nabavite? Prodavnice ne rade, trafike zatvorene, ne poznajete nikog dovoljno dobro u komšiluku da bi mu zatražili jedan komad, a sve i da poznajete, dok vi odete i vratite se, partner se već "ohladio". Međutim, proizvođači kondoma su pronašli mudro rešenje

  • 1

Siguran seks je važniji od svega, ali nekada okolnosti ne idu u njegov prilog. Sigurno se i vama nebrojeno puta dogodio da nemate više nijedan kondom pri ruci, a akcija samo što nije počela. Ništa ne radi, sve se već uveliko zatvorilo i kako biste imali siguran seks, morali biste da odete par kilometara dalje, ne bi li pronašli trafiku koja je otvorena non-stop.

Međutim, ni to nije rešenje, jer se tada već uveliko vruća situacija kod partnera poprlično ohladila zbog čega cela stvar gubi smisao. Zato ljudi najčešće odustaju ili pristaju na seks bez kondoma na sopstvenu odgovornost.

Ali, mudri proizvođači Durex kondoma su se setili jedne genijalne stvari. Reč je o aplikaciji SOS condoms koja vam dostavlja primerak onda kada vam je to najpotrebnije. Nema potrebe da odustajete ili rizikujete, sve što treba je da ukucate svoju lokaciju i kondom stiže na vašu adresu u roku od jednog sata.

Aplikacija se trenutno testira na području Dubaija i pitanje je samo vremena kada će doći i kod nas. Reč je definitivno o potezu budućnosti koji će vam omogućiti da bilo kada i bilo gde uživate u čarima sigurnog seksa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA