Kraljice seks skandala: 3 najperverznija horoskopska znaka kod dama

Saznajte koje žene su najveće grešnice i biće vam lakše da na vreme odlučite da li ćete se upustiti u avanturu sa njima

  • 2

Žene rođene u znaku Ribe, Ovna i Blizanaca najveće su grešnice i naperverzniji horoskopski znaci.

Svaki znak ima skrivenu erogenu zonu - a zvezde otkrivaju gde se ona tačno nalazi

SEKS IZ PAKLA: Ova tri horoskopska znaka su katastrofa u krevetu. Da li je vaš među njima?

ZVEZDE OTKRIVAJU: Lav PRAVU LJUBAV može da pronađe samo sa ovim znakom - i potpuno je neočekivan

Obično se za muškarce kažu da ne razmišljaju glavom i u stanju su da urade sve zarad one stvari, ali ovaj put astolozi su pronašli kraljice seks skandala, koje se ne osvrću na društvene norme. Njih je baš briga šta će narod reći.

Ovan

Žena Ovan retko ostaje verna. Ma koliko da vas voli, u njenom srcu uvek ima ljubavi za nekog dobrog frajera sa strane. Ona uopšte ne može da funkcioniše kad nije zaljubljena, a s druge strane, svaki ljubavnik joj brzo dosadi. Ljubi strastveno i živi svaki dan kao da joj je poslednji. To je ujedno i njen životni moto.

Ona je rođeni lovac. Flert i zavođenje joj dođu kao neka vrsta hobija. U stanju je da pregazi muškarca koga lako osvojii nastavi potragu za većim izazovima.

Foto-ilustracija: Profimedia


Blizanci

Niko nikad nije saznao koliko ljubavnika žena Blizanac zaista ima. Neverovatno je sa kojom lakoćom ide od frajera do frajera, a da se ne umori. Pre podne se prepušta divljim strastima sa tajanstvenim strancem, a popodne je toplo rame i uteha svom partneru.

Ona ima dva lica i dve duše, pa samim tim i više partnera. Jednog za grubu igru, drugog za nežno vođenje ljubavi, trećeg za razgovor, četvrtog za...

Ribe

Žena rođene u ovom znaku su robinje ljubavi. Njoj je seks više od fizičkog iskustva. Za nju je to vrsta meditacije i ekstaze. Muškarcu uvek daje celog sebe. Za razliku od ostalih grešnica ona nikada ne vara, ali je njeno srce prevrtljivo i vrlo brzo može da promeni raspoloženje.

Od svih nevaljalica horoskopa, žena Riba je najiskrenija u svojoj grešnosti. Ona ima dušu radoznalog deteta u telu pohotne boginje seksa. Zato ne razume sve te društvene stege, i neće nikada da pomisli da radi nešto pogrešno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA