ZVEZDE OTKRIVAJU: Lav PRAVU LJUBAV može da pronađe samo sa ovim znakom - i potpuno je neočekivan

Oni su odani, zabavni i veoma darežljivi prema svom partneru. Evo i zašto

  • 3

Ušli smo u period kada astrološkim nebom vladaju Lavovi, koje mnogi smatraju najdominantnijim horoskopskim znakom.

OD DANAS VLADAJU LAVOVI: Počinje mesec najpopularnijeg horoskopskog znaka. Evo šta to znači

Zvezde upozoravaju: Ako je rođen u jednom od ovih znakova - zaboravite na vezu sa njim

Horoskop otkriva: JEDAN kozmetički proizvod koji je svakom znaku potreban da izgleda savršeno

Osobe rođene u ovom znaku sebe smatraju posebnim, jer kao "kraljevi džungle" imaju specifičnu snagu i status u društvu. Da bi veza bila uspešna njihovi partneri trebalo bi da budu na istom intelektualnom i emocionalnom nivou.  Ovaj znak najbolje opisuje izreku: Moraš prvo da voliš sebe, pa tek onda ostale.

Zabavljanje sa svojim znakom može da bude veoma rizično, ali Lavovi su kao magneti jedni za druge. Oni biraju svoje društvo, a ova izbirljivost i nespremnost da pronađu pravu osobu može ih dovesti pravo u ruke drugog Lava.

Foto: pixabay.com

Kada im se neko dopadne, u stanju su da ga obasipaju pažnjom, poklonima, komplimentima i naklonjenošću, što će drugi Lav ne samo ceniti, već će mu brzo pasti u zagrljaj.  Ostali znaci idu sporo sa romantikom ili se sve dešava prebrzo. Kod Lavova je situacija drugačija. Pošto im je potrebno duže vreme da pronađu srodnu dušu, kada to učine, potpuno su mu posvećeni i odani.

Problemi

Često ćete videti da se ovaj par smeje i bude u potpunosti prepušten jedan drugom, ali to će funkcionisati sve dok neko od njih nije primoran da igra sporednu ulogu. U takvim situacijama možete očekivati borbu za nadmoć i takav odnos može biti destruktivan.  U ovoj vezi česti su sukobi i svađe, jer oba partnera vole dominaciju .

Veza bi mogla da uspe ako žena preuzme ulogu slabijeg i prepusti dominantnost muškarcu, koji može da napravi druge kompromise. Svaki Lav bi trebalo da zna da njihov ponos nije važniji od opstanka veze i da su izvinjenja i kompromisi sastavni deo ljubavnog odnosa. Morate biti spremni na to, ako želite da veza opstane.

Korisni savet

Dva Lava se lepo slažu u krevetu i jako su romantični. Savetuje im se da o odnosu razmišljaju kao o trećem licu, nekom detetu o kome moraju da se brinu. Ovo će omogućiti i jednom i drugom da sputaju sopstveni ego i odnos stave iznad sopstvenih sebičnih interesa.

Daljinac baner

(Telegtraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MARKO

    4. avgust 2019 | 13:44

    svidja mi se ovo za horoskop lava samo ovo oko finansija nije bas istina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA