ODMAH SU GA STAVILI: Srpkinje otkrivaju šta su rekle muškarcima koji nisu hteli da nose kondom

Spisak izgovora koje muškarci koriste kako bi sebi obezbedili seks bez kondoma gotovo da nema kraja

  • 16

Izgovori koje muškarci koriste kako bi naterali devojku na seks bez kondoma ponekada mogu da budu prilično bizarni, ali odgovori koje dobijaju su još bolji - barem ako je suditi po ovim devojkama koje su otkrile šta mogu da očekuju ako im predlože seks bez kondoma.

Otišla je iz Kraljeva sa mužem da isproba seks turizam i shvatila zašto se muškarci lože na prostitutke!

1. Mora da se šališ!?

Foto-ilustracija: Profimedia

- Uglavnom sam se nasmejem i kažem mu: "To je presmešno. To se apsolutno nikada neće desiti. Ne mogu da verujem da si čak i na trenutak pomislio da je to prihvatljivo, priča Sanja (26)

2. Prvo stavi prsten na ovu ruku

- Ne mogu da vam opišem koliko mi je muškaraca reklo da ne mogu da postignu erekciju zbog kondoma. Moj najbolji odgovor na takve gluposti je: "Dušo, možeš da uđeš u mene sa dve stvari, ili uopšte nećeš ući: ili kondom, ili dijamantski prsten, otkriva Nedeljka (43)

3. Prosto i jasno

- Uvek koristim prilično jasnu rečenicu. Ako muškarac neće da nosi kondom, samo mu kažem: "U redu, onda nećemo imati seks". To je to, odgovara Ivana (23).

4. Ćao, ćao!

- Da budem iskrena, ako vam muškarac predloži da imate seks bez kondoma, odmah ga izbacite napolje bez ikakvih objašnjenja, savetuje Tamara (51).

5. Dozvoli mi da ti pokažem gde su vrata...

Foto-ilustracija: Profimedia


- Stani. Nije valjda da ljudi i dalje to rade? Samo mu recite da se gubi iz kreveta, savet je nataše (29).

6. Pesma za moje uši

- I dalje se sećam kada mi se to prvi put desilo, pogledala sam ga i izrecitovala pesmicu: "Oči ti se možda sjaje, možda su ti žuti beli, ali bez kondoma, možeš samo kući". Sećam se samo da se nasmejao i bez pitanja uzeo kondom koji sam mu dala, priča Karolina (55).

7. Statistika

- Ako mi tip predloži nešto tako, odmah uzmem telefon i pronađem mu podatke o seksualno prenosivim bolestima u Srbiji i praktično mu kažem da je budala i da zaslužuje jednu, priča Ivona (31).

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    26. januar 2018 | 08:10

    Cista laz, ko bre pita za kondom kad udari pritisak u glavu, haha

  • JA

    22. januar 2018 | 01:30

    Prazne price... Nijedna devojka mi nije trazila da ga stavim, a bio sam i sa mladjim, i sa starijim. Mogao sam kako sam hteo.

  • Jasmin

    24. januar 2018 | 00:58

    Hoce dijamantsi kondom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA