7 načina da doživite orgazam istovremeno i imate najluđi seks ikada

Više nikada neće biti običnog seksa u vašoj spavaćoj sobi

  • 6

Orgazam je ubedljivo najbolji osećaj koji možete da doživite u telu i nešto čemu svi teže kada je seks u pitanju. Još jedna stepenica gore je zajednički orgazam.

Poznato je da orgazam nije samo dobar osećaj, već je blagotvoran i za zdravlje jer neutrališe stres, podiže imuni sistem i poboljšava san. Zbog toga su svi usredsređeni na to da otkriju kako najlakše stižu do vrhunca i kada otkriju svoju tajnu seks više nije isti.

Jedina bolja stvar od orgazma je zajednički orgazam. To je nak da dva tela koja se vole dišu kao jedno i da su toliko priljubljeni i zaljubljeni da sve među njima pršti.

Problem u istovremenom orgazmu je što ljudi previše teže tome i misli su im "sapletene", pa se dešava da jedna osoba žuri da doživi orgazam, dok se druga usporava, a na taj način ne može da dođe do potpunog uživanja.

Evo sedam trikova za zajedničko doživljavanje vrhunca.

Utvrdite šta vas pali

Da biste znali kako uopšte da dođete do orgazma, morate da znate koje su vaše slabe tačke u seksu. Najlakše ćete ih otkriti ako često menjate poze i ako eksperimentišete, pa čak i sa seks igračkama.

Kada jednom shvatite koja je to poza, tačka ili momenat koji vas dovodi do ludila, nećete imati problem da dođete do vrhunca.

Tokom vođenja ljubavi sa svojim partnerom dovoljno je da samo obratite pažnju na dinamiku razvoja događaja i da svoje telo podesite u dobitnu kombinaciju i svršićete u isto vreme. Ovo vam kupuje duplo veći užitak od običnog orgazma.

Foto: Pixabay.com / Nekada se smatralo da žene koje ne mogu da dožive vaginalni orgazam nisu mentalno zrele


Komunicirajte sa partnerom

Komunikacija sa partnerom je veoma važna jer ga tako navodite da radi baš ono što vi volite. Pričajte i pre i za vreme i posle seksa, jer tako ispunjavate jedno drugom želje i ostajete u stalnom mentalnom kontaktu, a to može da bude garancija zajedničkog orgazma.

Kada se vaši umovi sjedine, onda će se i energije potpuno poklopiti, a to će dovesti do uživanja u zajedničkom vrhuncu.

Zagrevajte jedno drugo naizmenično

Niko ne voli sebičnog ljubavnika, odnosno onog ko je skoncentrisan samo na svoje zadovoljstvo.

Važno je da upoznate telo vašeg partnera i kako ono funkcioniše. Pored komunikacije, tu je i osećaj za momentum. Opipajte puls ljubavnika i doći ćete do ključa koji otvara njegova vatrena vrata.

Na isti način i partner treba da se ophodi prema vama. Zapravo, najbolje bi bilo da se smenjujete u igricama i da zagrevate naizmenično jedno drugo, jer tako sigurno koračate do istovremenog vrhunca.

Foto-ilustracija: Profimedia

Kontakt očima

Tokom seksa je jako važna i neverbalna komunikacija, a kontakt očima je najvažniji. To ne znači da treba da zurite u svog partnera non-stop, ali trajniji pogledi su oni koji vas spavaju na višem nivou. Vaš seks postaje gotovo nebeski doživljaj.

Kontakt očima sam po sebi vas postavlja na istu stranu, čime se lakše stiže do zajedničkog orgazma.

Pomozite partneru usporavanjem

Obično jedan od partnera lakše dođe do vrhunca. Ako ste to vi, onda je dobro da na vreme reagujete i da usporite ritam ili da komunicirate sa partnerom kako bi vas sustigao.

Najbezbadniji način da odložite svoj orgazam i sačekate partnera je da promenite seks pozu. Tako ćete kupiti vreme za oboje i doživećete najbolje ljubavno iskustvo.

Foto: Profimedia/Corbis

Poslužite se seks igračkama

Kada želite da dostignete svog partnera u užitku nije na odmet da pri ruci imate seks igračku. Ovo naročito važi za žene jer je dokazano da lakše doživljavaju vrhunac kada se stimulišu vibratorom.

Dakle, ukoliko želite da imate zajednički orgazam i da vas obuzme taj poseban osećaj zadovoljstva, onda je dovoljno da prislonite vibrator ženi na klitoris u trenutku kada ste blizu kraja. Ovo obostrano uživanje nikada više nećete želeti da propustite.

Probajte da ne razmišljate o tome

Kada ste previše u tome da želite da doživite zajednički orgazam, onda vam je mozak okupiran, a nervni sistem napet. Tada je nemoguće da se opustite i prepustite uživanju, a bez ovoga nema ni pojedinačnog, a ni zajedničkog orgazma.

(Telegraf.rs / huffpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    31. decembar 2018 | 17:36

    Svima zelim sto vise orgazama u n godini sto vise seksa I sto manje brige

  • Nena

    2. januar 2019 | 01:52

    Obožavam orgazam i obično ga pružam samoj sebi...Volim osećaj kada mi orgazam obuzima celo telo i um,dok mi se karlični mišići ritmično grče i uvijaju u svoj svojoj vrelini i prijatnoj vlažnosti. Ohhhh...Moram da idem da nešto obavim ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA