Nije imala seks sa mužem 7 meseci, a onda su zajedno doživeli najčudnije iskustvo u životu

Ponekad nas i najbizarnije stvari koje možemo da zamislimo mogu da budu najbolje iskustvo

  • 11

Seks može da bude odličan, kao i neprijatan, nezadovoljavajući i veoma čudan, ali to što je čudan i bizaran ne znači da ne može i da bude najbolji u vašem životu.

Jedna žena odlučila je da podeli svoje najčudnije seksualno iskustvo koje je imala sa mužem. Dok nam ovo zvuči malo uvrnuto, poruka koja se krije iza njenog iskustva je zapravo veoma simpatična. Ona je svoju priču podelila sa korisnicima društvene mreže Reddit.

Intimnost je veoma važna. Foto: Pixabay.com

Nisu imali seks oko 7 meseci jer je ona bila u drugom stanju i nije se osećala privlačnom. Pored toga, imala je problema sa kožom zbog koga joj je po koži izbio čudan osip koji je bio izvor velikog svraba.

Ona se uplašila da su njih dvoje upali u fazu braka bez seksa sve dok se jedna stvar nije promenila.

- Kupila sam lepu haljinu za babine, ukovrdžala sam kosu i našminkala se. Osećala sam se kao žensko prvi put posle mnogo meseci i muž nije mogao da skine pogled sa mene. Obično bih ga odmah odbila, a on bi to prihvatio sa razumevanjem i dostojanstveno. Ali, konačno sam rekla da je bilo dosta. Nedostajao mi je seks i bila sam spremna da ga imam sada i odmah, napisala je ona.

Kada se žena ne oseća lepom, onda joj definitivno nije do seksa. Foto: Pixabay.com

Oni su odlučili da imaju seks dok su im gosti u kući i to se pretvorilo u najčudniji seks koji su oni ikada imali u životu. Uprkos tome, ona je rekla da se nikad nije osećala toliko blisko s njim jer su se oboje smejali celoj situaciji.


- Smejali smo se i ljubili, dodirivali smo jedno drugo nežno i na načine na koje nismo već mesecima. Nisam ni znala koliko sam se diskonektovala od njega, koliko mi je nedostajalo da sedi pored mene. Bilo je to jedno od najnežnijih iskustava ikada. Osećala sam se lepom kao što nisam mesecima unazad, napisala je.

(Telegraf.rs/mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagoda

    22. februar 2019 | 07:52

    Moj Muž kad dođe sa terene nakon 20 dana pocepa me ,a ja vrištim ko da ženim Brata !!

  • Uros

    22. februar 2019 | 15:36

    A sa ljubavnikom svake noci 😂😂😂😂

  • Istina

    22. februar 2019 | 04:45

    Trudnoca je nesto prelijepo.Ma koliko se ugojili u tom momentu to ne bi trebalo da bude vazno.Po meni,zena u trudnoci blista.Sva njeznost i ljepota se vide nanjenom licu.Samim tim,trebali bi da se osjecamo srecni,veseli i pozeljni...Tijelo se samo mjenja ali dobijamo nesto mnogo vaznije i ljepse.Uzivajte u svakom momentu svoje trudnoce,jer tada ste najsrecniji i odisete najvecom ljepotom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA