Žene otkrivaju šta zaista misle o dogi pozi i šta je njena velika mana

Nisu sve poze u seksu podjednako ugodne i uzbudljive

  • 38

Dogi poza, u kojoj je partner iza vas, može da bude veoma prijatna i divlja, ali nije omiljena baš svim ženama kada je reč o seksu.

Neke dame kažu da je osećaj predivan, dok druge baš i nemaju reči hvale. Ne možemo da kažemo da jedno te isto pravilo važi za sve parove, ali ako ste se ikada pitali kako žene vide ovu pozu donosimo vam mišljenja nekih koje su bile spremne da o tome otvoreno pričaju.

Ženama nije lako da u dogi pozi dožive orgazam. Foto: Pixabay.com

- Volim seks od pozadi jer mi tako partner pogađa sve erogene zone mnogo bolje i sa većom snagom nego u nekoj drugoj pozi. Osećaj je pomalo životinjski i nevaljao. Pre sam smatrala ovu pozu malo ponižavajućom, ali sam onda shvatila da volim malo prljavije stvari i ako se partner slaže sa time ja ću je rado praktikovati, rekla je Kejt (26).

- Dogi poza mi je omiljena. Koliko god da je osećaj dobar ja nikada ne mogu da doživim orgazam jer mi je za to potrebna stimulacija klitorisa pa mi je teško da dodirujem sebe dok sam u ovoj pozi. Ipak osećaj je neverovatan. Pored penetracije, ova poza dozvoljava dosta fizičkog kontakta, kada partner može da me povuče za kosu, šljepne po guzi i slično, a ja u tome lično veoma uživam. Plus, guza u ovoj pozi izgleda dobro, kaže Džil (27).

- Sa mojim bivšim dečkom, dogi poza je bila nešto najbolje u seksu. Momci pre njega su ovu pozu praktikovali zbog sebe, ali je on brinuo više da meni bude dobro. Znao je tačno koji me pokret u ovoj pozi izluđuje i zbog čega sam najviše uživala u ovoj pozi. Znao je da kada sastavim noge i podignem guzu što više mogu imam najjači orgazam. Uzbuđuje i sama pomisao na to koliko je za muškarce ova poza estetsko zadovoljstvo, rekla je Điana (22).

Neke žene više vole da gledaju partnere tokom seksa. Foto-ilustracija: Profimedia

- Dogi poza je odlična kada nisam romatično upletena u vezu, u suprotnom preferiram poze u kojima sam licem u lice sa partnerom. Kada je dogi poza u pitanju ja se nekako diskonektujem. Ukoliko nemam emocija prema nekome onda teško doživljavam orgazam pa mi je ova poza tada idealna, kaže Medison (21).


- Dogi poza je za mene nekako animalna, sirova i seksi. Uživam podjednako kao i partner, oboma je dostupan moj klitoris što mi jako važno. Ne mogu da kažem da uživam u ovoj seks pozi sa nekim ko me ne ceni i ne voli, objasnila je Kelsi (24).

- Moj dečko voli ovu pozu jer može duboko da uđe u mene i da vidi sve, ali je meni malo intimna jer ja sve vreme gledam u krevet i nema kontakta očima. Fizički, osećaj je dobar, ali mentalno ne osećam ništa jer nema lične konekcije, dodala je Marija (21).

- Dogi poza je sa prethodnim partnerima bila ok, nije mi bila omiljena, ali je se nisam klonila. Sa mojim mužem, koji ima mnogo veći penis nego bilo ko od mojih bivših partnera, ova poza je bolna. Bude mi prijatna par momenata, ali onda počinjem da osećam kad da će mi uništiti cerviks, požalila se Bejli (20).

Kod dogi poze vodite računa da partnerka uživa. Foto: Pixabay.com

- Za mene je ova poza najbolja i osećam se neviđeno seksi. Mogu da pokažem moje telo što seks čini vrelijim. I ja i partner možemo da s epokrećemo i to mi je jako važno jer nijedno od nas nije pasivno. On ima dobar pogled i to me užasno loži, otkrila je Aleksandra (24).

- Ne dopada mi se to što on u ovoj pozi može da vidi moj anus i čini mi se da mu je veoma teško da ostane u pravoj pozi. To što mora da ostane u pravom smeru i u mojoj vagini čini situaciju malo težom. Ono što mi se dopada jeste da oboje imamo dobar pristup mom klitorisu dok smo u toj pozi, kaže Džejn (21).

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    5. mart 2019 | 11:24

    Pozivam gospodju Bakov da je izdogiram jednom mozda joj izbijem mrznju iz glave😂

  • Čiča

    5. mart 2019 | 05:52

    A ručak. Znate li ručak da skuvate?

  • Sanja

    5. mart 2019 | 06:33

    Ne bih se bas slozila sa jednom od ovih dama koja kaze da je u dogi pozi tesko stimulisati klitoris. Ja obozavam dogi pozu jer bas u njoj dolazi do posebne stimulacije klitorisa, jer partnerovi testisi stalno lupkaju po klitorisu, meni je taj osecaj fantastican. Najvise volim zavrsnicu u dogi pozi, orgazam je izuzetno jak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA