"Sada nas je troje u vezi": Žene otkrivaju zašto sve manje imaju seks i jednu stvar koja svima uništava seksualni život

Sve češće slušamo o tome kako parovi danas imaju mnogo manje seksa nego pre

  • 19

Situacija je naročito loša za ljude koji su godinama u dugim vezama i braku i koji su stariji od 35 godina, jer sve manje seksa dovodi do njihovog razilaženja i sve težeg nalaženja novih partnera.

Nova istraživanja pokazuju da pored toga što seksa ima sve manje, onda kada se i desi traje veoma kratko. Situacija je naročito loša za ljude koji su u braku i dugim vezama jer monotonija koja se javlja teško se prevazilazi. Najveći krivac za sve manje seksa su televizija, kablovska i upotreba elektronskih uređaja. Jedna žena odlučila je da progovori o tome.

TV, Televizor Kablovska televizija uništava nam seksualne živote. Foto: Pixabay.com

- U poslednjih nekoliko meseci osećam kao da nas je troje u braku. Treći član se polako uvukao u naše živote kada sam primetila da stalno razmišljam o njemu. Ne govorim o drugom muškarcu već o kablovskoj. Pre nego smo je uveli ja i muž smo imali romantične noći i sramota me je da priznam da se nijednom nismo mazili od početka godine.

Tužna istina jeste da sam ja stalno povezana sa iPad-om i slušalicama, a iako se nismo u potpunosti odrekli seksa naše romantične noći postale su divna prošlost. Do nedavno smo imali seks i nekoliko puta u toku nedelje, a sada smo postali slepi i gluvi i neosetljivi jedno prema drugom, ispričala je Samanta Brik (48) koaj je u braku 11 godina.

TV, Televizor Umesto sa ženom, muškarci se igraju sa daljinskim. Foto: Pixabay.com

Sličnu sudbinu preživljava i Emili Hil (35) sa svojim dečkom.

- Otišla sam sa dečkom na odmor na Maldive i nadala sam se da će biti pregršt romantike. Završila sam samo užasno isfrustrirana. On je polovinu vremena proveo spavajući na plaži, a 30 odsto je buljio u telefon i tablet. Kad bismo stigli u apartnam gledao bi utakmice na kablovskoj.

Jedne noći sam pripremila kupku i planirala sam da zajedno ležimo u kadi, a on mi je samo reko akako mi je guza izgorela na suncu. Shvatila sam da je mom dečku koji do nedavno nije silazio sa mene kablovska postala važnija od mene i da više voli da se druži sa ekranom nego sa mnom, požalila se ona.


(Telegraf.rs/net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    12. maj 2019 | 02:42

    Verujte, do nas je, ne do njih. Ja uvek nadjem način da me poželi. Uključite maštu, i vaš je kada god poželite da bude tako. Razmislite o tome...

  • Maja

    12. maj 2019 | 02:22

    Devojke, ne čekajte, vec preuzmite stvar u svoje ruke. Preuzmite inicijativu u svakom smislu. Iznenadite ga, obucite nešto "novo" i vruće, uradite nešto što voli, i zelece još i još. Oni su vizuelna bića, ne preterano romantična. Ne patite zbog toga već iskoristite to u svoju "korist", a samim tim biće i te kako i u njegovu.

  • Nikola

    12. maj 2019 | 02:30

    Ne možete "sedeti i čekati" i pri tom podrazumevati nas prvi korak. Devojka mora da "isprovocira" naše čulo vida ili nekim vrućim ponasanjrm ili delom vruće odeće i sl. Nema muškarca koji će tada odoleti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA