≫ 

DOKTOR NENAD, SVETSKI STRUČNJAK ZA PENISE, OTKRIVA: Evo kakav je muški polni organ normalan

Svetska debata o veličini penisa, odnosno o njegovoj dužini, ne prestaje. Da li je to jedan svetski Srbin dao odgovor? Proverite i počnite da muvate ženu koja vam se sviđa

  • 82

Nekoliko je životnih pitanja na koja ne postoji zadovoljavajući odgovor. Da li je starija kokoška ili jaje? Šta je normalna veličina penisa? Zašto palačinke sa plazmom i nutelom imaju tako dobar ukus tako dobar ukus?

ISPOVEST ČOVEKA S MIKROPENISOM: Toliko mi je mali da nijednu ženu ne mogu da zadovoljim

BURITO, BANANA, KUKA, RAKETA: Postoje 4 vrste muških penisa! Koji je vaš? (FOTO)

Srećom, na jedno od ova tri pitanja postoji odgovor i to zahvaljujući dr Nenadu Đakoviću. Zbog sličnosti prezimena, Englezi misle da je rođak teniske superzvezde Novaka Đokovića, a on im je servirao naučna objašnjenja u vezi sa veličinom penisa i sad im je sve jasno.

Ako ste uzbuđeni da konačno čujete odgovor o tome kolika je normalna veličina penisa, imamo dobre vesti za vas. No, ukoliko one ne budu otklonile vašu nesigurnost, onda vam ništa pomoći ne može.

Foto: whatclinic.com, Profimedia Foto: whatclinic.com, Profimedia

Dakle, šta normalno zaista znači za vaše genitalije.

Prema Medical News Today, većina muškaraca s prosečnom veličinom penisa umeju da budu opsednuti željom da njihov penis bude veći od onih koji su obdareni. Ali ta briga je zaista nepotrebna jer se ispostavilo da je prosečna veličina penisa u rasponu od sedam do 10 cm u opuštenom stanju i od 12 do 16 cm kada je ukrućen. Zato nema razloga za brigu.


Osim toga, dr Nenad Đaković, hirurg konsultant i uro-androlog koji radi Međunarodnoj androloškoj klinici u Londonu, izjavio je Express da je mikropenis rezultat toga što kod muškarca, koji se rađa i sa muškim i sa ženskim genima, prevladaju ženski. U tom slučaju, kaže dr Đaković, imate posla zapravo sa velikim klitorisom“.

Sledeći put kada razmišljate o zavođenju neke devojke, imajte na umu da o jednoj stvari ne treba da brinete - a to jeste dužina penisa - jer je normalna dužina zapravo znatano manja od one u pornićima. Računa se ono što pokažete na delu.

Pogledajte kako jedna žena odokativno proverava dužinu penisa muškaraca, i to obučenih:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Melita

    23. novembar 2016 | 19:57

    Ja volim male

  • Realno

    28. novembar 2017 | 21:56

    Imam 32g i 20cm u gacama i dize se bez problema.Predigra je bitna,mislim moze i na brzaka:) Sve krece od lozenja,ako vidim da ce biti sexa malo se ocesem od nju,dodirnem je po ruci,oko struka i kad krene ljubljenje obavezno se spustim do vrata, a njenu ruku spustim na moj vec dignuti i kad prihvati igru dignem je,ona rasiri noge oko struka i onda sednem da se nabija preko odece...obavezno je zadovoljim jezikom ako to voli,a i ona mene ako hoce,ne teram je i onda znate ostatak..

  • stvarno?

    24. novembar 2016 | 05:37

    Ni jedan penis nije mali. Problem lezi u pojedinim kantama koje pojedine zene nose. Tu bi se i magarac obrukao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA