OBLIK, ŠIRINA I DUŽINA: Palac otkriva tačno kakav penis ima

Stručnjaci s portala Intimatemedicine tvrde da oblik palca mnogo govori o obliku, debljini, dužini i zakrivljenosti penisa

  • 10

Postoji verovanje da je oblik nosa povezan sa veličinom muškog polnog organa, pa otud i izreka "kakav nos, takav ponos", istina je međutim sasvim drugačija. Muški ponos povezan je sa oblikom palca.

Evo od čega sve ZAISTA zavisi koliki će PENIS muškarac imati - ali i šta kasnije može da ga SMANJI

NAJVEĆA MUŠKA NOĆNA MORA: 5 jezivih stvari koje mogu da se dese penisu

Perete penis pogrešno, a da toga niste ni svesni (VIDEO)

Ako je palac širok na početku, a na kraju se vidljivo sužava i penis ima takvu siluetu. Vrh penisa bit će širok ako je palac širi oko nokta, dok muškarac s dugim i debljim palčevima, vlasnik je prilično velikog i širokog penisa.

Foto: Profimedia/Alamy

Muškarci koji imaju lep i skoro ženstven oblik palčeva takođe imaju veoma lep i ujednačen penis. Ako su prsti malkice zakrivljeni, nemojte da budete iznenađene ako je i njegov penis blago nagnut.

Kod muškaraca čiji se predeo pored nokta veoma primetno presavija prema spolja, penis će biti blago povijen ili žilav.


Dužina

Da biste bi procenili dužinu penisa, morate da uzmete u obzir čitav dlan. Ali pažljivo, ako su prsti u poređenju s celim dlanom prilično dugi, to ne znači da će dužina penisa biti tome primerena. Dužinu dokazuje samo dužina palca, koju upoređujete s dužinom ostalih prstiju u poređenju s dlanom.

Dakle ako ste jedna od onih dama koje kvalitet stavljaju rame uz rame s kvanitetom, sada ćete muškarca svojih snova lako pronaći već na prvom sudaru.

Foto-ilustracija: Profimedia

Širina

Na isti način možete razaznati i širinu penisa. I ovde uzmite u obzir dlan i ostale prste. Procena širine penisa na osnovu palčeva uvek je stoprocentna, ako je vaš pogled dovoljno precizan.

Kada posmatrate širinu palca, ne gledajte samo od sredine, već sve od početka do vrha prsta. Naravno, govorimo o posmatranju spoljne strane palca, a ne unutrašnje, prilikom čega ruku nagnete tako da gledate direktno u palac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA