≫ 

Uz ova 4 trika učinite seks savršenim kada je devojka gore

Seks može da bude veoma zanimljiv ako pustite mašti na volju

  • 2

Postoji mnogo razloga zašto muškarci vole pozu kada je žena odozgo, a pored toga što imaju odličan pogled na telo partnerke oni mogu i da se potpuno prepuste njenoj kontroli i da uživaju u tempu koji ona diktira tokom seksa.

Muškarci otkrivaju koje reči žele da čuju nakon seksa

To omogućava muškarcima da duže izdrže u seksu, ali i da se njihova partnerka oseti više seksi. Posao muškarca je mnogo lakši kada je žena odozgo, ali to ne znači da trebate da se zavaliet i pustite nju da radi sve sama. Umesto toga, potrudite se da joj malo pomognete i učinite ovu pozu i sam seks mnogo zanimljivijim. Ovo su najboljih 4 saveta koje možete da dobijete vezano za ovu pozu.

Pomozite joj

Devojke često preuzmu kontrolu u seksu, ali to ne znači da muškarac ne treba da joj malo pomogne. Foto: Pixabay.com

Pošto je njoj malo teže da iz ove poze vidi gde šta ide, pomozite joj tako što ćete je navoditi dok seks ne počne. Možete i da pridržavate kraj kondoma kako on ne bi spao tokom seksa i postarajte se da ostane na mestu.

Recite joj koliko uživate u seksu

Dok je ona na vama, gledajte je pohotno i pogledom joj pokažite koliko vam se dopada to što vidite. Recite joj svojim rečima kako je lepa i seksi, ili smislite nešto svoje. Ohrabrite je i ona će vam uzvratiti.

Pomozite joj da održi tempo

Možda vam se dopada kada ona diktira tempo i preuzme kontrolu, ali pokažite više interesovanja tako što ćete staviti ruke na njene bokove ili torzo kako biste obezbedili i njoj i sebi maksimalno uživanje. Postarajte se da i njoj bude ugodno i izbegavajte da je gurate i bacate gore dole kao da je krpena igračka.

Neka vam  njeno zadovoljstvo bude najvažnije

Neka vam njeno zadovoljstvo bude prioritet. Foto: Pixabay.com


Ukoliko ona nije fan ove poze, postarajte se da posvetite dovoljno vremena i pažnej njenom uživanju kako bi i ona u ovoj pozi doživela orgazam. Kako biste dodatno stimulisali njen klitoris, napravite prstima slovo V i stavite vrhove tako da ih ona dodiruje kada se spusti na vas. Možete da stavite prste sa obe strane penisa kako biste stimulisali njen klitoris, unutrašnjost usmina i uretru, a to će prijati i vama.

(Telegraf.rs/menshealth.co)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • mira

    14. jul 2018 | 11:12

    Cuj da drzi kondom, ja pomislih da mi drzi guzu dok sam gore ....

  • Maja

    15. jul 2018 | 11:49

    Najlepse je kad sam u sredini, e to je za mene savrsen seks

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA