≫ 

Oprezno sa ovom seks fantazijom, obavezno utvrdite pravila igre i bezbednu reč

Nevaljalo ponašanje u seksu je nešto što mnoge uzbuđuje

  • 4

Bezazleno šljepkanje partnera, ali i upotreba seks rekvizita poput bičeva može da bude veoma zanimljivo u seksu, ali samo ako se koristi na pravi način i uz obostrani pristanak.

Muškarci otkrivaju koje reči žele da čuju nakon seksa

Kada je reč o šljepkanju neophodno je da postavite određene granice koje se tiču načina na koji ćete upotrebiti neku seks igračku ili ruku, jačini, broju i mestu udaranja. Nije svejedno da li je reč o vašoj guzi ili leđima, da ne pričamo o grudima i licu.

Seks rekviziti mogu da budu od velike koristi. Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Ovaj fetiš izbio je nekako u prvi plan uz erotske romane koji su popularni u poslednje vreme. Važno je da znate da ova igra ima stroga pravila. Ukoliko ste početnik, onda su ova pravila ono na šta trebate da obratite pažnju.

Razgovarajte o tome pre nego isprobate

Često se šljepkanje tokom seksa desi spontano, ali je dobro da o tome prethodno porazgovarate sa partnerom. Razgovarajte o tome šta želite, ali i o zabranjenim stvarima. Imajte sigurnu reč koja će označiti kraj igre. Ključ da se ova aktivnost pretoči u zadovoljstvo je komunikacija.

Budite spremni na to da se vašem partneru ovo možda neće dopasti

Dok se nekima šljepkanje dopada, drugima i nije tako prijatno. Neko je možda osetljiv na nasilje ili ima neku istoriju zlsotavljanja zbog kje se oseća neprijatno, pa je ova aktivnost možda loša za seks sa tom osobom.


Razgovarajte o ovome na seksi, uzbudljiv način

Foto: Shutterstock / Igra prljavih reči može da učini seks još boljim

Razgovarajte o ovome sa partnerom u opuštenoj atmosveri. Pokrenite ovu temu u nekoj seksi priči ili razgovoru na temu seksa. Pitajte partnera za njegovu fantaziju pa spomenite i šljepkanje. Ukoliko izrazi negodovanje nemojte navaljivati.

Neka vaša očekivanja budu jasna

Ovo je jedna od aktivnosti u kojoj neki ljudi uživaju do krajnjih granica dok je se drugi gnušaju. Pre nego počnete sa ovim, postavite sa partnerom jasne granice i pravila.

Počnite polako

Jednom kada odredite granice, počnite sa laganim udarcima. Lagano, prijatno pljeskanje praćeno nežnim dodirima po guzi i unutrašnjosti butina može da bude zabavna predigra. Nikada ne pokušavajte da budete navalentni od početka.

Ne bojite se da upotrebite seks igračke

Pored šake, možete da koristite i posebne bičeve. Foto: Profimedia

Kada ste se prepustili ovoj aktivnosti, nemojte da se plašite da upotrebite i neke seks igračke pored šljepkanja rukom.

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deny 💜

    14. jul 2018 | 01:39

    Ako je obostrano sve moze da bude lepo i da se uziva

  • Bgd

    14. jul 2018 | 17:49

    Sex sa svastikom,nesto sto cu zauvek pamtiti!!!

  • Milena

    15. jul 2018 | 03:27

    Volim kad me tuce svojim organom po mom organu i po licu, i volim kad malo grublje nabija, ne volim neku laganicu, samo divlje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA